Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ



Εν πρώτοις θα καταπιαστώ με τον παραλογισμό, επειδή σε αυτή τη γη συμβαίνουν πράγματα, τα οποία δεν κατανοούνται με κανένα ανθρώπινο νου, ούτε λογική.
Όλα, όσα βρίσκονται εκείθεν της ύλης, δεν ενδιαφέρουν, επειδή εσείς δεν διανοείστε, να ασχοληθείτε με αυτό. Η περιγραφή: ΠΑΡΑΛΟΓΟ σημαίνει μεν ότι κάτι είναι δύσκολο να το κατανοήσει κανείς αλλά όχι ότι αυτό είναι αδύνατον ή δεν υπάρχει. Αυτή η περιγραφή είναι παραπλανητική και δεν θα έπρεπε να έχει θέση στο λεξιλόγιό σας.
Ήδη από χιλιετίες οι άνθρωποι είχαν παραχωρήσει το σκέπτεσθαι στους ιερείς, είτε αυτοί ήταν ικανοί γι’ αυτό είτε όχι. Η ανοησία τους είχε γίνει αποδεκτή ή είχε επιβληθεί με την τιμωρία. Ακόμη σήμερα φαίνονται οι συνέπειες μιας τέτοιου είδους κακοποίησης του πνεύματος.
Η τεχνολογική πρόοδος σε αυτή την γη είναι αξιόλογη.
Επίσης στα επιστημονικά πεδία επιτεύχθηκαν πολλά. Στα τελευταία 100 χρόνια έλαβε χώρα μία τεράστια αλλαγή. Το γνωρίζετε εσείς οι ίδιοι και είστε περήφανοι γι’ αυτό.
Αυτά όλα τα αναγνωρίζουμε εμείς με σεβασμό, αλλά παρά ταύτα είναι η γενική κατάσταση απερίγραπτα αρνητική.

Ακόμη αυτή η ανθρωπότητα δεν έχει κατανοήσει, ΓΙΑΤΙ τελικά ζει σε αυτό τον πλανήτη. Κάθε άνθρωπος ζει σε αυτό τον πλανήτη όχι μόνο από την ημέρα της γέννησής του μέχρι την ώρα του θανάτου του, αλλά από την ύπαρξη αυτής της ανθρωπότητας σε συνεχή επάνοδο.
Όταν ο άνθρωπος χάνει τις αναμνήσεις του από τις προηγούμενες ζωές του και έχει μόνο διαισθητικά μια κάποια ιδέα, τότε και αυτό έχει επίσης την σωστή αιτία του.
Ζείτε σε ένα πλανήτη, ο οποίος από την αρχή της εξέλιξής του έχει επιλεγεί σαν ένας πλανήτης εξαγνισμού. Αυτός ο πλανήτης γη είχε όλες τις προϋποθέσεις γι’ αυτό τον εξαγνισμό. Θα μπορούσατε να τις είχατε χρησιμοποιήσει κατάλληλα γι' αυτό το σκοπό.
Αλλά ο γήινος άνθρωπος παρ' όλη την εξέλιξη, τα τεχνολογικά αποκτήματά του και τις φιλοδοξίες του, παρέμεινε ανόητος.
Αυτή η φρικτή άγνοια σε θέματα εσωτερικής γνώσης (μυστικισμός) δεν περιγράφεται, είναι πραγματικός παραλογισμός .
Οι κυβερνώντες κύκλοι είναι της γνώμης, ότι δεν χρειάζεται ο πολίτης να μπορεί να κρίνει σωστά, το τι συμβαίνει σε αυτή την γη. Αρκεί, ο πολίτης να συγκατατεθεί προς τα μέτρα του κόμματός του η της κυβέρνησης.
Αυτή είναι μία απαράδεκτη κατάσταση, άγνωστη σε εμάς. Ο πολίτης πρέπει να είναι τόσο πληροφορημένος, ώστε να έχει σαφή άποψη περί της ύπαρξης του ανθρώπου και του σκοπού του.
Αλλά ούτε υπάρχει κυβέρνηση σε αυτό τον πλανήτη, που θα μπορούσε να έχει απάντηση επί αυτού, επειδή απλούστατα δεν το γνωρίζει. Όλες οι κυβερνήσεις είναι της γνώμης, ότι αυτές και μόνο αυτές είναι υπεύθυνες για την πρόοδο αυτού του κόσμου, αλλά κι ακόμη ότι αυτή η υπευθυνότητα εκλείπει με τον θάνατο .
Όποιος πεθαίνει , ξεφεύγει από κάθε ευθύνη. Αυτό είναι μία ΠΛΑΝΗ, που γίνεται μοιραία για σας.
Βεβαίως και έχει επιτευχθεί μια γενική γενική πρόοδος σε όλους τους τομείς της καθημερινής ζωής, την δύναμη κρίσης και την δυνατότητα σκέψης των ανθρώπων. Λανθασμένες θρησκευτικές ή παραδοσιακές θεωρίες γίνονται σήμερα αντιληπτές και αναγνωρίζονται ως λανθασμένες. Πριν από 5.000 χρόνια δεν θα μπορούσαμε να σας πλησιάσουμε με την αλήθεια, ούτε καν πριν από 100 – 200 χρόνια.
Όποιος θεωρεί τα μηνύματά μας φαντασιώσεις, αυτός δεν έχει ακόμη αναλογιστεί για την αλήθεια. Του είναι σχεδόν αδιάφορη.
Προς τι χρειαζόσαστε θεϊκούς νόμους, εάν αυτοί θεωρούνται ανθρώπινοι κανονισμοί; Αλλά οι νόμοι του ΘΕΟΥ δεν είναι έγκυροι μόνο γι’ αυτή τη γη. Είναι αδιανόητη η ζημιά που έχει προξενήσει η θεολογία . Κάποιες θεωρίες για το ΠΝΕΥΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ είναι παραδείγματα πλήρους βλασφημίας.
Οι ερμηνείες ακαταλαβίστικων φαινομένων και συμβάντων, που περιγράφονται στην Αγία Γραφή, μπορούν να θεωρηθούν σαν προσβολή για την λογική του ανθρώπου. Είναι παράλογες.
Κάθε άνθρωπος χρειάζεται μία θετική καθοδήγηση και διδασκαλία. Κάθε άνθρωπος χρειάζεται ένα πρότυπο. Αλλά αθεϊστικές τάσεις σας φέρνουν σταδιακά στην άβυσσο, σε μία κατάσταση, την οποία δεν μπορεί να εκτιμήσει σωστά ένας άνθρωπος.
Επανειλημμένως έχω επιστήσει την προσοχή, πόσο σημαντική είναι μία ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ. Και εάν ακόμη ο ΘΕΟΣ ήταν παράλογος, αυτό δεν θα σήμαινε ότι ΑΥΤΟΣ δεν υπάρχει.
Δεν μπορεί κανείς απλώς να αμφισβητεί κάτι, επειδή αυτό δεν είναι κατανοητό με την ανθρώπινη νόηση. Αλλά αυτός ο παραλογισμός εφαρμόζεται από εσάς.
Οι επιστήμονές σας ήδη καταπιάνονται με το αόρατο. Η επιστήμη έχει την υποχρέωση, να αποδείξει τον παραλογισμό που διδάσκει η εκκλησία και να αποκαταστήσει την αλήθεια. Το ταμπού των εκκλησιών είναι ένα πολύ επικίνδυνο πράγμα., του οποίου οι συνέπειες έχουν καταδειχθεί από χιλιετίες.
Παρά όλες τις προειδοποιήσεις αυτή η ανθρωπότητα ζει με δική της χρέωση επί ενός ΑΙΜΑΤΗΡΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Κανένας γήινος άνθρωπος δεν μπορεί να ισχυριστεί, ότι δεν τον αφορά, ή ότι αυτός δεν φταίει γι’ αυτό. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.
Από χιλιετίες συναντούμε μία ισχυρογνωμοσύνη, που είναι ακατανόητη.
Η λογική σκέψη δεν επιτρέπεται μόνο να επικεντρώνεται στην τεχνολογία ή σε εξειδικευμένα τμήματα της επιστήμης και να παραλείπεται το σπουδαιότερο κεφάλαιο για την ύπαρξη του ανθρώπου .
ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ Η ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΟΣΟ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.
Δεν είναι τόσο σημαντικό, εάν κανείς πληροφορηθεί, από τι είδους υλικό αποτελείται η σελήνη. Αλλά είναι σημαντικό κανείς να μάθει, σε ποιες περιοχές ο άνθρωπος εξακολουθεί να υπάρχει μετά την γήινη αποβίωση και εάν πρέπει να δώσει λογαριασμό για την συμπεριφορά του. Έναντι αυτού είναι παράλογη μία έρευνα του διαστήματος, ενώ η προσωπική επιβίωση του ανθρώπου μετά τον θάνατο είναι μια πραγματικότης.
Η γενική κατάσταση της εξέλιξης της γήινης ανθρωπότητας είναι αδιανόητη, επειδή αυτή η ανθρωπότητα είναι πολύ έξυπνη αφενός, αλλά από την άλλη πλευρά εφαρμόζει αυτή την εξυπνάδα με απεχθή τρόπο, δυσκολεύοντας την ζωή για τον εαυτό της άλλα και πολλές φορές να την αφαιρεί κιόλας.
Αυτή η κατάσταση γίνεται αντιληπτή διαισθητικά από πολλούς και αποδοκιμάζεται. Γι’ αυτό τον λόγο αυτοί οι άνθρωποι αποστρέφονται κάθε θρήσκευμα, επειδή δεν μπορούν να διανοηθούν, ότι υπάρχει ένας ΘΕΟΣ, που δεν επεμβαίνει .
Ο λόγος όμως είναι, ότι η έννοια του ΘΕΟΥ σας έχει διδαχθεί και αναλυθεί λάθος. Ο ΘΕΟΣ δεν υπάρχει για να τραβάει το αυτί του αμαρτωλού. Ο ΘΕΟΣ είναι αρμόδιος για την τάξη στην φύση και ο άνθρωπος είναι αρμόδιος για την τάξη μέσα στην περιοχή της ζωής του.Παδέχομαι, ότι οι εκκλησίες κοπιάζουν ποικιλοτρόπως, να κάνουν το καλό σε αυτό τον κόσμο. Αλλά γνωρίζω, ότι αυτές οι εκκλησίες παρεμποδίζουν την ίδια την δική τους πρόοδο, επειδή κρατιούνται σταθερά στην πλάνη με μία τυφλή υπακοή. Η πίστη έρχεται από τον ΘΕΟ, δηλ. έρχεται από τον ΛΟΓΟ, από τον υψηλότατο νου. Αλλά η πίστη των εκκλησιών, αδιάφορο ποίου είδους και θρησκεύματος, έρχεται από την μη γνώση και την βλακεία.
Σήμερα έχουμε στην διάθεσή μας καλύτερα διάμεσα, έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε διεξοδικές αναφορές. Η αξία των μηνυμάτων μας δεν συγκρίνεται με καμία Αγία Γραφή, είναι μια πάγια αλήθεια.
Η ανθρωπότητα έχει μέσα της ένα συναίσθημα για την αλήθεια, που δεν μπορεί να απελευθερωθεί, επειδή η αντικειμενική αλήθεια παρεμποδίζεται από κατώτερα κίνητρα. Αυτό είναι το δυστυχές γι αυτήν την γη. Οι λαοί χρειάζονται διαφώτιση και όχι θρησκευτικές ανοησίες. Οι κυβερνήσεις αυτών των λαών αποφαίνονται γι αυτήν την αλήθεια ως μη αρμόδιοι. Εκτός αυτού οι εκπρόσωποι αυτών των κυβερνήσεων είναι προικισμένοι με λανθασμένες φιλοσοφίες και θεωρίες, που δεν τους δίνουν τη δυνατότητα ,να ενδιαφερθούν για θρησκευτικές αλήθειες.
Η αθεϊστική ανοησία και αλαζονεία μεταφέρεται δια της βίας στους λαούς.
Και αυτό είναι εντέλει μία κατάσταση, που δίνει στον αντίπαλο του ΘΕΟΥ τον μεγαλύτερο θρίαμβο. Ο διάβολος μνημονεύεται, αλλά όμως δεν πιστεύει κανείς στην ύπαρξή του. Αργότερα, μετά θάνατο, στέκεται ο άνθρωπος έναντι αυτής της ύπαρξης και απελπίζεται.
Αυτή η ανθρωπότητα σε αυτή την γη είναι ένα συμπαντικό πρόβλημα, που εμείς προσπαθούμε να λύσουμε. Δεν μπορούμε να κοιτάμε άπραγοι, πως εκτελείται μία συμπαντική τραγωδία. Γι’ αυτό παραθέτουμε τα όπλα του πνεύματος και της λογικής, για να σας βοηθήσουμε.
Πραγματείες υπάρχουν αρκετές. Όποιος διαβάζει όμως αυτές τις πραγματείες, νομίζει, ότι πρόκειται για ανοησίες. Αλλά εδώ δεν πρόκειται για πραγματείες, αλλά για κύριες ερωτήσεις του μέλλοντος, ενός μέλλοντος, το οποίο θα συναντήσει κάθε άνθρωπος, ακόμη κι αν πρέπει να πεθάνει ξανά και ξανά.
Είναι ένα απίστευτο έγκλημα προς την αλήθεια, όταν κανείς έχει καταδικάσει την διδασκαλία της επανενσάρκωσης. Χωρίς την επαναγέννηση δεν είναι δυνατή εντελώς καμία λογική πρόοδος.
Μία πίστη χωρίς αυτό τον νόμο δεν είναι καμία απολύτως πίστη - επειδή αφήνει αναπάντητη την ερώτηση: Γιατί ο άνθρωπος ζει και προσπαθεί, εάν πρέπει σε σχετικά μικρό χρόνο να πεθάνει;
Η επιστήμη είναι εναντίον της έννοιας του ΘΕΟΥ, επειδή οι εκκλησίες έχουν εξανθρωπίσει αυτήν την έννοια. Αλλά η επιστήμη μέχρι τώρα δεν έχει κοπιάσει, να διορθώσει αυτή την λανθασμένη άποψη.
Ο ΘΕΟΣ δεν συγκρίνεται με τον άνθρωπο. Αυτός είναι πέρα από την λογική, αλλά όμως υπάρχει.
Πάντα προσκρούει η επιστήμη επί της λογικής, όταν ερευνάται η φύση. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΠΕΙΔΗ Η ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΔΡΩΣΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.
Όμως αυτό το απλό θεώρημα δεν θέλει αυτή η ανθρωπότητα να κατανοήσει. Πως είναι δυνατό αυτό;
Είμαι πεπεισμένος, ότι θα γινόντουσαν πολλά προς το καλό, εάν αυτό το απλό θεώρημα διδασκόταν με έμφαση. Τα πανεπιστήμια θα ωθούσαν τους σπουδαστές τους σε καλύτερη κατανόηση. Οι σπουδαστές δεν είναι τόσο βλάκες, ώστε να μην καταλαβαίνουν την θεϊκή λογική μέσα στην φύση. Αλλά κάθε λογική, αδιάφορο ποιου είδους, προϋποθέτει μία συνείδηση. Χωρίς μία τέτοια συνείδηση δεν υπάρχει καμία λογική. Ας προσπαθήσει κανείς να αποδείξει το αντίθετο.
Η συνείδηση είναι ένα συστατικό στοιχείο του ΘΕΟΥ - και εδώ συναντάμε την ομοιότητα του ανθρώπου.
Και ο άνθρωπος έχει μία συνείδηση. Αυτή είναι η υψηλότερη δημιουργία σε όλο το Σύμπαν. Χωρίς συνείδηση δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να γίνεται αντιληπτό. Φυσικά το συνειδητό του ανθρώπου είναι μία μικρή σπίθα σε σύγκριση με αυτό του ΘΕΟΥ. Αυτή είναι η αληθής εκκλησιαστική διδασκαλία. Που υπάρχει όμως ένα θρήσκευμα επί της γης που να προσεγγίζει αυτές τις θεματικές σκέψεις; Αντί αυτού όλοι τα θεωρούν βλακείες και υπάρχει μία αδιαφορία για το θέμα αυτό, που χαιρετίζεται και από την πολιτική.
Χαίρομαι όμως για το ότι τα μηνύματά μου, που διαβιβάζω με διάμεσο, έχουν τύχει της προσοχή σας αν και δεν με βλέπετε.
Εκφράζω τις ευχαριστίες μου για τις μεταφράσεις και την διάδοση αυτής της επικοινωνίας. Ελπίζω, ότι τουλάχιστον ένα μικρό μέρος αυτών των μηνυμάτων θα προωθηθεί μέχρι τα στρώματα της ηγεσίας, που έχουν την μοναδική ευθύνη αυτής της ανθρωπότητας. Σε αυτά τα στρώματα ηγεσίας απουσιάζει η διδασκαλία, την οποία αυτοί δεν μπορούν να λάβουν σε κανένα πανεπιστήμιο και σε καμία εκκλησία.
Εάν εγώ σας κρίνω, αυτό συμβαίνει όχι από απαξίωση ή εχθρότητα, αλλά από αδελφική υποχρέωση και αγάπη.
Όποιος μόνο σας επαινεί, δεν μπορεί να είναι αληθινός σας φίλος. Σας λέμε την αλήθεια, ακόμη κι αν σας θίγει, επειδή γνωρίζουμε ότι είναι για τοκαλό σας. Είμαι ο εξουσιοδοτημένος ομιλητής μίας άλλης ανθρωπότητας, που παίρνει μέρος στην εξέλιξή σας.
Η έπαρση των θρησκευτικών ηγετών συναγωνίζεται αυτής των επιστημόνων. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε, ότι η πραγματικότητα της ζωής της ανθρώπινης ψυχής για σας δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο. Αγνοείται, εντελώς δεν επενδύονται καθόλου χρήματα σε αυτή την έρευνα και αμφισβητούνται έρευνες που γίνονται από ιδιωτική πρωτοβουλία. Λέγουν ψέματα στους λαούς και τους οδηγούν πνευματικά στον γκρεμό, που δυστυχώς οι λαοί δεν τον βλέπουν.
Η Γη είναι ένας εξαιρετικά ωραίος πλανήτης. Αλλά πίσω από αυτή την ομορφιά κρύβεται μία φρικτή αθλιότητα. Ό,τι έχει να επιδείξει αυτός ο πλανήτης σε ιούς και βακτηρίδια, είναι απ’ ότι ξέρουμε μοναδικό.
Μας είναι γνωστό, ότι π.χ. υπάρχουν περίπου 100 διαφορετικά είδη της γρίπης. Πρέπει να γνωρίζετε, ότι τα βακτηρίδια, που εσείς μπορείτε κατά κάποιο τρόπο να καταπολεμήσετε, για μας είναι απολύτως θανατηφόρα.
Δεν μπορούμε να υποστούμε π.χ. καμία γρίπη, ούτε ακόμη ένα εντελώς απλό κρυολόγημα.
Έχουμε αποκτήσει την κακή εμπειρία, ότι το σύνολο των ΣΑΝΤΙΝΕΡ, που διέμειναν επί αυτής της γης, έπρεπε να πληρώσουν με την ζωή τους αυτές τις εξορμήσεις. Δεν μπορούμε έτσι απλά να προσγειωθούμε, για να έλθουμε σε επαφή με ένα κυβερνητικό εκπρόσωπο.
Τώρα θα καταλαβαίνετε , γιατί διενεργούμε τα μηνύματά μας επί πνευματιστικής βάσης. Αυτό είναι για μας η καλύτερη δυνατότητα συνεννόησης, επειδή με αυτό τον τρόπο δεν μολυνόμαστε θέτοντας έτσι σε κίνδυνο της ζωής μας.
Έχουμε παρατηρήσει, ότι στους αστροναύτες σας, που επέστρεψαν από ένα ταξίδι στο φεγγάρι, διενεργήσατε πολύ εντατικά μέτρα προστασίας. Αλλά το φεγγάρι δεν είναι τόσο μολυσμένο, όσο αυτή η γη.
Δεν το καταλαβαίνετε, όταν εγώ σας μαρτυρώ, ότι το ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ έχει επικεντρώσει την δράση του πάνω σε αυτό το άστρο, για να καταστρέψει αυτή την γη μαζί με τον ανθρώπινο πληθυσμό. Για τον σκοπό αυτόν χρησιμοποιεί κάθε μέσον.
Αυτή η γη είναι ένας θεϊκός πλανήτης εξαγνισμού, που έχει αποστολή, να βελτιώσει και εκπαιδεύσει πνευματικά, κάθε άνθρωπο, που ενσαρκώνεται πάνω του. Αυτό τον σκοπό δεν σέβεται το αρνητικό πνεύμα, αντιθέτως θέλει να τον εμποδίσει.
Η αθλιότης που επικρατεί με όλα της τα βάσανα δεν σας αρκεί. Καταβάλλετε τεράστιες προσπάθειες, οι αρρώστιες να επιτείνονται σε υπερθετικό βαθμό. Όλες οι βιομηχανίες αναπτύσσονται και οι δαπάνη του κόστους τους ανέρχεται σε δισεκατομμύρια, για να επαυξηθούν οι παθήσεις από γενεά σε γενεά.
Σε πρώτη θέση αναφέρω την βιομηχανία εξοπλισμού, μετά έρχονται τα ελαττώματα, όπως το κάπνισμα και τα ναρκωτικά. Επίσης η κατάχρηση μαγειρικού αλατιού για κάθε είδους κονσερβοποίηση γίνεται με πλήρως ανεύθυνο τρόπο. Δηλητήρια, δηλητήρια, δηλητήρια. Αυτό δεν φαίνεται να σας απασχολεί σοβαρά ακόμη κι αν αυτό αφορά τους απογόνους σας, οι οποίοι μπορεί να είστε εσείς οι ίδιοι σε επόμενη ενσάρκωσή σας!
Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη, που να μην ανήκει σε αυτό το σχολείο εξαγνισμού. Φυσικά οι περισσότεροι θα σκεφτούν, ότι κατ’ ουσία δεν είναι κακοί. Αλλά δεν πιστεύουν σε μία επαναγέννηση, ούτε στο κάρμα, ή δεν έχουν ακούσει ποτέ κάτι περί αυτού.
Χωρίς επαναγέννηση δεν θα υπήρχε καμία απολύτως εξέλιξη, αλλά μόνο μία στασιμότητα, που τελικά θα κατέληγε σε μια εξέλιξη προς τα πίσω.
Επειδή η επιστήμη δεν θέλει να ξέρει τίποτα περί επανενσάρκωσης, δεν προχωρά στην έρευνα της ανθρωπότητας. Η βιολογία δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτό το πράγμα. Η πνευματική ουσία του ανθρώπου δεν ανήκει στην βιολογία.
Το σημαντικότερο είναι ο εξαγνισμός και σε πολλές περιπτώσεις επιτυγχάνεται μία τέτοια βελτίωση. Αλλά υπάρχουν δυστυχώς πολλές περιπτώσεις, όπου αυτός ο επιθυμητός εξαγνισμός πηγαίνει στο αντίθετο. Υπάρχουν σε αυτή την γη άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε ανήκαν στους ζηλεμένους αυλικούς και άρχοντες, μάλιστα ήσαν και υπέρμαχοι μίας πίστης στον ΘΕΟ, αλλά σήμερα βρίσκονται τόσο χαμηλά, ώστε να τελειώνουν την ζωή τους σε κάτεργα.
Οι πρόγονοί μου, που ήδη προ χιλιετιών είχαν επαφή με την γήινη ανθρωπότητα, προσπάθησαν, να σας κάνουν να δώσετε προσοχή σε αυτά τα θέματα. Μάλιστα τους θεώρησαν για κατερχόμενους θεούς - επειδή αυτοί έρχονταν προς τα κάτω από τον ουρανό - αλλά αγνόησαν τα πάντα, όσα θα συνέβαλαν στον εξαγνισμό τους. Τα από τον ίδιο του εαυτό κληρονομούμενα πνευματικά στοιχεία είναι ουσιαστικά, αυτά πρέπει να βελτιωθούν και εξελιχθούν σύμφωνα με το θεϊκό σχέδιο.
Η έρευνα κληρονομικότητας σε σας ασχολείται με την κληρονομικότητα, που παραλαμβάνεται από τους γονείς και προγόνους. Ακόμη ποτέδεν σκέφτηκε κανείς, ότι ο άνθρωπος δέχεται μία Δ Ι Κ Η του κληρονομιά, που φθάνει σε χιλιετίες πίσω και είναι απολύτως ατομική.
Αλλά υπάρχουν γονείς, που κοιτάζουν με τρόμο τα παιδιά τους, επειδή αυτά είναι ικανά, να διαπράξουν ένα τεράστιο έγκλημα, χωρίς να δείχνουν την παραμικρή μετάνοια. Τότε διερωτάται κανείς από που έρχεται αυτή η κληρονομιά; Η πραγματική απάντηση δεν έρχεται διότι κανείς δεν λαμβάνει υπόψη την δική του κληρονομιά από τις πολλές προηγούμενες ζωές πάνω σε αυτόν τον πλανήτη εξαγνισμού
ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΙΩΝΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ Ή ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΤΑΔΙΚΗ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ.
Φυσικά και υπάρχουν περιοχές του υπερπέραν, που βρίσκονται στην διάθεση του ανθρώπου. Σε αυτές τις σφαίρες η θέληση του ανθρώπου έχει τεράστιες δυνατότητες. Αλλά όταν αυτός καταχράται αυτές τις δυνατότητες, τότε προσγειώνεται ανυπερθέτως πάλι σε αυτόν τον μολυσμένο πλανήτη, για να σωφρονιστεί.
Πόσο πρέπει να είμαι στα μάτια των αντιπροσώπων της εκκλησίας αιρετικός, επειδή λέω την αλήθεια, που τόσο δυσάρεστη και ανεπιθύμητη είναι!
Μία παροιμία λέει: «Ο αγώνας ακονίζει τα όπλα.» Υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό. Επειδή μόνο τα παθήματα και οι δυσκολίες, όπως συναντώνται σε αυτή την γη, μπορούν να οδηγήσουν σε μία βελτίωση.
Πρέπει να πω για την κατάχρηση του αλκοόλ; Το γνωρίζετε οι ίδιοι και όλες οι συνέπειες σας είναι γνωστές. Αλλά δεν γνωρίζετε, πόσο φοβερά επιδρούν αυτές οι συνέπειες στην κληρονομικότητα.
Η ηγεσία σας έχει την δύναμη στα χέρια της. Αλλά αντί να χρησιμοποιήσει αυτή την δύναμη για θετικούς σκοπούς, π.χ. για να απαγορεύσει και να εμποδίσει την κατάχρηση αλκοόλ ή την νικοτίνη, χρησιμοποιεί αυτήν την δύναμη για την καταστροφή και αφανισμό όλων των λαών. Αυτός ο πλανήτης θα άξιζε την περιφρόνησή μας, επειδή αυτός κατοικείται από μία επικίνδυνη, εχθρική και άθεη ανθρωπότητα. Αλλά αυτός όμως είναι ένας πλανήτης εξαγνισμού του ΘΕΟΥ. Γι’ αυτό πρέπει εμείς να τον σεβαστούμε και να προσπαθήσουμε να τον φέρουμε σε μία σωστή τροχιά. Δεν υποκρινόμαστε, αλλά σας λέμε την αλήθεια κατά αυτό τον τρόπο σας αποδεικνύουμε μια γνήσια φιλία.
Δεν γνωρίζουμε καμία ανθρωπότητα στο Σύμπαν, που να επιδεικνύει έστω παραπλήσια ένα τόσο χαμηλό φρόνημα. Παρόλα ταύτα υπάρχει μία κάποια διανόηση, που όμως κάνει την κρίση ακόμη χειρότερη.
Σε μία προηγούμενη επαφή είχα επιστήσει την προσοχή στην ΜΑΧΗ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ.
Όπως βλέπετε, όμως και οι ίδιοι πλέον, εκφράστηκα τότε πολύ προσεκτικά, τώρα ζείτε αυτή την μάχη σε όλο τον κόσμο.
Η άγνοια για τις αόρατες διαδικασίες φανερώνεται όχι μόνο στον γενικό πληθυσμό, αλλά δεν κάνει εξαίρεση ούτε στα ηγετικά στρώματα.
Ο εχθρός είναι ένας αντίπαλος του ΘΕΟΥ - και όποιος δεν γνωρίζει αυτόν τον εχθρό ή δεν πιστεύει σ’ αυτόν, αυτός δέχεται απ’ αυτόν επίθεση, επιρροή και κατάχρηση.
ΤΑ ΠΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙΤΕ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΤΣΙ.
Δεν υπάρχει κανένα σχολείο ή πανεπιστήμιο, που να σας διδάσκει κάτι περί αυτού του γεγονότος.
Ο άνθρωπος είναι στην λειτουργία του και στην αιωνιότητα του η πολυπλοκότερη οντότητα σε όλο το Σύμπαν. Τι γνωρίζετε εσείς περί της αιωνιότητάς σας;
Ο πληθυσμός αυτού του πλανήτη δείχνει μία αδιαφορία για τον άνθρωπο, που εμείς δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Ο άνθρωπος ο ίδιος είναι όμως το σημαντικότερο σε όλο το Σύμπαν, επειδή όλα τα άλλα είναι μόνο(απλά) τριγύρω του. Ο άνθρωπος είναι συνεχώς το κέντρο της δημιουργίας. Πόσο φοβερά απρόσεκτα ενεργεί κανείς με τον άνθρωπο, τον πλησίον, τον αδελφό του.
Έχετε ακούσει ποτέ για την οικογενειακή υπερηφάνεια;
Φαίνεται πως όχι γιατί πως εξηγήται το μίσος σας έναντι των άλλων τάξεων, ομάδων, λαών, φυλών και τελικά στην η εχθρότητα έναντι της ίδιας της ανθρωπότητας στην οποία εσείς απολύτως και χωρίς διαφορά ανήκετε.
Ένας γήινος άνθρωπος είναι ένα προς εξαγνισμό επανενσαρκωμένο ον του ΘΕΟΥ. Ανεξάρτητα σε ποια χώρα είναι γεννημένος, ή σε ποια φυλή ανήκει. Μόνο το στάδιο εξέλιξης μπορεί να είναι διαφορετικό, αλλά το δικαίωμα, εδώ πάνω σε αυτή την γη να ζει και να εκπαιδεύεται και να τελειοποιείται, ανήκει στον καθένα, γιατί ο δημιουργός το έχει έτσι ορίσει.
Αυτονόητα ο δημιουργός έχει μία άλλη αντίληψη του χρόνου και του χώρου. Τι σημαίνει 10.000 χρόνια στην εξέλιξη του ανθρώπου; Ο ΘΕΟΣ μπορεί να περιμένει. Ο άνθρωπος πιστεύει, ότι δεν το μπορεί. Βιάζεται και με αυτό επιμηκύνει τον χρόνο και τον δρόμο, που πρέπει να πορευτεί.

* * * * * * * *


ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ


Έχουμε δύο δυνατότητες, να σας παρατηρήσουμε και να σας μελετήσουμε: Αφενός πετάμε με τα επανδρωμένα διαστημόπλοιά μας γύρω από τον πλανήτη σας, αφετέρου στέλνουμε μη επανδρωμένα πτητικά σκάφη στην ατμόσφαιρά σας, τα οποία είναι εφοδιασμένα με τέλειαμέσα και μηχανήματα παρατήρησης.
Μέσω πολυετών παρατηρήσεων έχουμε πληροφορηθεί τα πάντα για σας.
Η μεγαλομανία στον πλανήτη σας είναι πολύ χειρότερη από ότι φαντάζεστε.
Κανένας φιλόσοφος ή κοινωνικός ερευνητής δεν έχει καταπιαστεί με αυτό το σημαντικό πρόβλημα. Αυτή η νόσος είναι τόσο εκτενής και διαδεδομένη, ώστε μολύνει τον κόσμο όπως ένας καρκίνος.
Είναι σημαντικό, να αναφερθούμε εκτενέστερα επί αυτού, για να μπορέσετε να κρίνετε καλύτερα την θέση σας. Η μεγαλομανία είναι τόσο επικίνδυνη, ώστε αφανίζει λαούς, μάλιστα μπορεί να ρίξει στο απόλυτο χάος όλο τον κόσμο. Ένα τέτοιου είδους φαινόμενο έγινε ιδιαιτέρως εμφανές στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Αλλά η μεγαλομανία δεν παρουσιάζεται μόνο σε ένα κάποιο ηγετικό στρώμα, αλλά παρουσιάζεται σχεδόν σε κάθε άνθρωπο και έτσι εμποδίζει την εξέλιξή του σε ένα καλύτερο άνθρωπο. Η μεγαλομανία, ακόμη και στην ελάχιστη μορφή της, εμποδίζει το έργο αυτού του πλανήτη και υποστηρίζει τον αντίπαλο του ΘΕΟΥ.
Μόλις ένας γήινος άνθρωπος, ακόμη και αν μόνο κατ’ ελάχιστο, κατορθώνει κάτι κατασκευαστικά ή στην καλλιέργεια, ή απλά κάτι κερδίζει, τότε δεν αρκείτε μόνο σ αυτό, εφόσον είναι ευχαριστημένος. Αυτή η πρόοδος του αναβαίνει αμέσως στο κεφάλι και έτσι δεν αισθάνεται μόνο χαρά στην περίπτωση αυτή, άλλα συμπεριφέρεται με μεγαλομανία έναντι ενός λιγότερο ευκατάστατου. Γι’ αυτό τον λόγο χάνει την αντικειμενικότητά του και έτσι αναπτύσσεται αμέσως μία εχθρότητα με όλους τους άλλους συνανθρώπους του.
Ιδιαιτέρως οι φίλοι του παραμένουν φίλοι του μόνο, εάν αποδεχθούν αυτή την μεγαλομανία δηλ. αναγνωρίζουν αυτόν σαν ανώτερο.
Εάν όχι, τότε ο άνθρωπος γίνεται αμέσως επιθετικός. Ένας προϊστάμενος δείχνει κατά συνέπεια μία μεγαλομανία, που δεν υπάρχει σε μας., διότι αυτή δεν επιτρέπεται να κατέχει τον άνθρωπο.
Ότι όμως χαρακτηρίζει τον έναν άνθρωπο, χαρακτηρίζει και τους πολλούς μέχρι και τις κυβερνήσεις των λαών.
Διαφορές τάξεων υπάρχουν μόνο, επειδή ο τρόπος συμπεριφοράς του ανθρώπου υπαγορεύεται από την μεγαλομανία.
Η μεγαλομανία είναι πλήρως ταυτόσημη με την μη αντικειμενικότητα, επειδή αυτή είναι μία ψυχική ασθένεια, που μέχρι τώρα δεν είχε ληφθεί υπόψη, παρά το ότι αυτή στην πλήρη εκδήλωσή της φανερώνει ένα καταστροφικό σκαλοπάτι της εξέλιξης.
Ο εξοπλισμός, τα είδη και η τελειοποίηση των καταστροφικών όπλων, καταφέρθηκαν μέσω της μακροχρόνιας μεγαλομανίας. Η χρησιμοποίηση αυτών των όπλων πρέπει να βεβαιώσει, ότι αυτή η μεγαλομανία υπάρχει δικαίως.
Όλες οι προσπάθειες για ειρήνη είναι ανεπιτυχείς, επειδή η γενική μεγαλομανία, με την οποία έχει ανατραφεί όλη η ανθρωπότητα, δεν επιτρέπει την ειρήνη. Ειρήνη σημαίνει πλήρη παραίτηση από εχθρότητα οποιασδήποτε μορφής. Αλλά η μεγαλομανία είναι μία εχθρότητα, από την οποία δεν θέλει να παραιτηθεί η γήινη ανθρωπότητα.
Η μεγαλομανία ανήκει στην «ανθρώπινη διδασκαλία». Αυτή είναι μία γνώση, που προσφέρεται σε κάθε πανεπιστήμιο. Όλες οι ταραχές των σπουδαστών συνδέονται με αυτό, επειδή οι νέοι αμύνονται έναντι αυτής της μεγαλομανίας.
Γνωρίζω ότι δεν πρέπει μόνο να κριτικάρω. Με τα λάθη πρέπει να αναφέρονται και οι καλές εμπειρίες. Οι εμπειρίες μας χρησιμεύουν σαν ένα μέτρο του μέσου όρου. Στο άστρο της πατρίδας μας η μεγαλομανία έχει σχεδόν εξαλειφθεί. Όποιος παίρνει μία υψηλότερη θέση, τιμάται αναλόγως - δεν ζηλοφθονείται ή μισείται. Αλλά κανείς προϊστάμενος δεν θα μεταχειριστεί έναν υφιστάμενό του απαξιωτικά. Τον θεωρεί πάντα σαν ένα συνάνθρωπο με ίσα δικαιώματα και ίδια αξία, σαν ένα μέλος στην αλυσίδα της συμπαντικής ανθρωπότητας.
Ποιος μπορεί να κρίνει, εάν σε ένα σκουπιδιάρη δεν βρίσκεται ένας μεγάλος φιλόσοφος; Ποιος μπορεί να κρίνει, εάν ένας με μεγάλη μόρφωση σε ένα κρίσιμο σημείο δεν χάσει πλήρως τον έλεγχο ;
Η κρίση του γήινου ανθρώπου βρίσκεται ακόμη σε βρεφική ηλικία , επειδή η ψυχή στην συνολική της εξέλιξη είναι πλήρως εγκαταλελειμμένη , ή εκλαμβάνεται σαν μία λειτουργία του εγκεφάλου. Το κυριότερο συστατικό στοιχείο μίας ψυχής βρίσκεται στις σκέψεις. Αυτές είναι αόρατες και παρόλα ταύτα υπάρχουν.
Σε αυτή την γη απουσιάζει ο μεγάλος κοσμικός διδάσκαλος, ο ηγέτης όλων των ηγετών, ο σοφός μεταξύ των σοφών. Ακόμη και η μεγαλύτερη ιδιοφυΐα δεν μπορεί να είναι πρότυπο, όταν αυτή η ιδιοφυΐα είναι επιβαρυμένη με τέτοια λάθη, όπως το βλέπουμε στην μεγαλομανία.
Βάσει αυτού του φαινομένου δεν μπορούν ούτε οι μεγάλες θρησκείες να οδηγήσουν στην αλήθεια. Κι αυτές έχουν όλες τις τάσεις μεγαλομανίας μίας υποκειμενικής επιμονής σε μεγάλες παρανοϊκές λατρείες και φθονερότητα απέναντι στους διαφορετικά τοποθετημένους συνανθρώπους.
Λείπει ο γενικός σεβασμός για την θεϊκή φύση. Τα κακά παραδείγματα δεν πολεμούνται, αλλά ακολουθούνται.
Την μη αντικειμενικότητα των εκκλησιών θέλω να σας αποδείξω με ένα παράδειγμα. Δεν πρόκειται για καμία παραβολή, αλλά για ένα γεγονός, που έγινε γνωστό πριν λίγο χρόνο: Ένας φονιάς και κακοποιός εξομολογήθηκε στην Ιταλία στον επίσκοπό του το έγκλημά του. Ο επίσκοπος ήταν υποχρεωμένος σε σιωπή επί τη βάσει της μυστικότητας της εξομολόγησης. Μετά ταύτα θεωρήθηκε ύποπτος ένας αθώος άνθρωπος και καταδικάστηκε σε ισόβια δεσμά. Ο επίσκοπος το γνώριζε, όμως δεν μπορούσε να συνεισφέρει σε τίποτα για την ελάφρυνση της θέσης του. Μετά από λίγο ο φονιάς πυροβολήθηκε. Ο αθώος έμεινε στην φυλακή. Αυτό είναι το αποτέλεσμα ενός από τα εκκλησιαστικά σας δόγματα.
Ιδού η κριτική μας: Όταν η εκκλησία εφαρμόζει την μυστικότητα της εξομολόγησης, τότε πρέπει να πρόκειται για ένα ιερό θέμα , άλλως αυτό δεν έχει τίποτα να κάνει με την εκκλησία. Αλλά αυτή η μυστικότητα εξομολόγησης αφορούσει ένα έγκλημα προς ένα αθώο, επομένως αντίθετο προς τον ΘΕΟ, επειδή ο ΘΕΟΣ είναι η αλήθεια και η δικαιοσύνη. Ο φονιάς ήθελε μόνο το πλεονέκτημα, που φαντάστηκε, να αφεθούν οι αμαρτίες του μέσω της εξομολόγησης. Η εκκλησία υπεστήριξε αυτή τη παράλογη απαίτηση. Γι’ αυτή την ξεδιαντροπιά θα μπορούσε ένας αθώος να τιμωρείται δια βίου και η εκκλησία να σιωπά γι’ αυτό!
Αυτά είναι καταστάσεις, που εμείς καταδικάζουμε έντονα. Δεν χρειάζεται να γυρίσουμε στο παρελθόν γιατί η εξουσία της εκκλησίας δεν διέφερε ποτέ σε τίποτα από την εξουσία κυβερνήσεων.
Τα περισσότερα δόγματα των θρησκειών είναι μη εφαρμόσιμες και παράλογες πολιτικές κατευθυντήριες γραμμές, με τις οποίες δεν επιτυγχάνεται καμία πρόοδος.
Χωρίς μία επιστημονική πλήρωση της γνώσης περί του ανθρώπου με την αθάνατη ψυχή του, θα υπάρχουν πάντα φαινόμενα σε αυτή την γη, που θα οδηγούν στο χάος.
Γι’ αυτό τον λόγο χρειάζεται αυτή η ανθρωπότητα μία εντελώς καινούργια θρησκεία, η οποία δεν θα είναι καμία φαντασιώδης πίστη, αλλά μία ακριβής αποδεικτική καθοδήγηση για την ζωή πέραν της ύλης.
Όταν ο μεγάλος διδάσκαλος ΧΡΙΣΤΟΣ μιλούσε για την απαραίτητη ταπεινοφροσύνη, τότε εννοούσε αυτονόητα επίσης την αποφυγή κάθε μεγαλομανίας. Με αυτή την αρρώστια χάνει κάθε άνθρωπος την ικανότητα, να αγαπά τον πλησίον του. Ο ΘΕΟΣ θα έπρεπε τελικά να γίνει πιο επιθετικός έναντι του ανθρώπου. Αυτό είναι μάλιστα η επιθυμία εκατομμυρίων. Ο ΘΕΟΣ θα είχε τελικά κάθε λόγο για μεγαλομανία, αλλά ΑΥΤΟΣ βρίσκεται μακράν αυτού. Μόνο λόγω της ανεκτικότητάς Του καθίσταται δυνατό, το ότι εσείς δεν νιώθεται στο πετσί σας τα αντίποινα των πράξεών σας. Ο ΘΕΟΣ είναι μία συνείδηση, η οποία παρουσιάζεται εκεί, όπου απαιτείται σκέψη, πράγμα που η φύση δεν μπορεί να παράγει από μόνη της, ακόμη και αν αυτό αφορά μόνο ένα κύτταρο. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΚΥΤΤΑΡΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
Αυτονόητα η μεγαλομανία οδηγεί στην αλαζονεία. Ακόμη και η επιστήμη δεν είναι ελεύθερη από αυτό. Αντιθέτως, η αλαζονεία εδώ είναι ιδιαιτέρως έντονα εκδηλωμένη. Η επιστήμη κομπάζει για τις γνώσεις της και προάγει έτσι την εχθρότητα άλλων λαών. Είναι κρίμα, ότι η γήινη επιστήμη δεν μπορεί να κομπάζει με τις υψηλότατες γνώσεις.
Οι επιστημονικές γνώσεις δεν είναι για μία μόνο χώρα.
Όλος ο κόσμος εξαρτάται από αυτές τις γνώσεις. Όμως η επιστήμη δεν διανοείται, ούτε είναι ικανή, να κοπιάσει για εκείνες τις γνώσεις, που είναι εντελώς απαραίτητες για την υψηλότερη εξέλιξη της ανθρωπότητας. Αυτό θα εκτόπιζε π.χ. όλες τις θρησκείες και τα δόγματα και ο κόσμος θα έβρισκε μία ενιαία πανανθρώπινη διδασκαλία, που θα σήμαινε περισσότερα παρά οποιαδήποτε θρησκεία αυτής της γης.
Όποιος δεν πιστεύει στον σατανά, αυτός δεν γνωρίζει τον πιο επικίνδυνο ΕΧΘΡΟ του . Όποιος δεν γνωρίζει τα μέσα του σατανά, αυτός δεν είναι σε θέση, να υπερασπίσει τον εαυτό του. Τηλεπαθητικά σέρνει τον άνθρωπο εδώ κι εκεί σαν μαριονέτα. Επειδή αυτός δεν βλέπει αυτά τα νήματα, ούτε πιστεύει στην ύπαρξή τους, έτσι δεν φαντάζεται, πως αυτός κατευθύνεται, μέχρι να γίνει ολοκληρωμένο όργανο αυτού που τον κυριαρχεί.
Δεν αμφιβάλλω γι’ αυτό, ότι υπάρχει μία σειρά ανθρώπων, που προσπαθούν σε αυτή την γη, να οδηγήσουν καλύτερα αυτή την ανθρωπότητα. Αυτοί οι άνθρωποι ως επί το πλείστον αποτυγχάνουν, επειδή είναι εκτεθειμένοι στην βιαιότητα των αντιπάλων τους, ή επειδή αυτοί μέσω του δραστικού όπλου της γελοιοποίησης τίθενται εκτός λειτουργίας.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ γνώριζε, τι έλειπε σε αυτή την ανθρωπότητα. Της έλειπε μία «αληθής» θρησκεία. Η αποστολή του δεν πήρε καθόλου την σωστή πορεία, επειδή οι τότε υπάρχουσες λανθασμένες απόψεις για την θρησκεία ήταν πολύ βαθιά ριζωμένες. Ακόμη κι αν σήμερα ο ΧΡΙΣΤΟΣ παίζει ένα σημαντικό ρόλο, αυτό δεν ήταν κάτι στις προθέσεις του όταν άρχισε την αποστολή του.
Αυτό που σας λείπει, είναι περισσότερη εμπιστοσύνη σε εκείνα τα πράγματα, που δεν σας φαίνονται σημαντικά. Δεν είναι μόνο σημαντικά, αλλά είναι η ουσία της ύπαρξής σας, που δεν είναι μόνο γήινη, αλλά συμπαντική.
Ο άνθρωπος έχει δημιουργηθεί από τον ΘΕΟ, για να κατανοήσει το Σύμπαν, χωρίς αυτή την κατανόηση δεν αξίζει το όλο οικοδόμημα. Όλα έχουν δημιουργηθεί προς χάριν και για το ενδιαφέρον του ανθρώπου. Αλλά εσείς πιστεύετε, ότι προς αυτό αρκεί η γη.
Για να κατανοήσετε σε κάποιο βαθμό τα πράγματα της φύσεως, χρειάζονται περισσότερες από μία μόνο ανθρώπινες ζωές. Γι’ αυτό ακούστε με!
ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ.
Οι περισσότεροι γήινοι άνθρωποι ζουν τόσο χωρίς ενδιαφέροντα, ώστε η χωρίς παιδεία σκέψη τους εμποδίζει κάθε εξέλιξη. Επομένως αυτοί δεν είναι ικανοί, να εννοήσουν και να κριτικάρουν τις διαδικασίες πάνω σε αυτή την γη. Όμως η ηγεσία υπολογίζει σε αυτούς και τους καταχράται για τους αρνητικούς σκοπούς τους.
Έχουμε παρατηρήσει, με ποια μέσα αυτή η ανθρωπότητα προσανατολίζεται λάθος. Τα μεγαλύτερα μέσα δημοσιότητας, όπως το ραδιόφωνο, η τηλεόραση και ο τύπος, βρίσκονται πέραν της ηθικής, επειδή η ηθική είναι ταυτόσημη με το υψηλότερο αίσθημα ευθύνης. Αυτό το αίσθημα είναι ξένο για πολλούς απότους ανθρώπους, που ομιλούν μέσα από αυτά τα μέσα ενημέρωσης.
Η πολιτική, που στηρίζεται μόνο στην βία, είναι πλήρως υπερτονισμένη. Η μεγαλομανία, που δεν γνωρίζει καμία ΠΙΣΤΗ, δεν έχει όρια. Ριψοκινδυνεύει την ζωή μίας ολόκληρης ανθρωπότητας και δεν λαμβάνει υπόψη καμία δημιουργία.
Γνωρίζω, ότι τα λόγια μου δεν είναι ευχάριστα. Όμως εάν κανείς έλεγε μπράβο εν όψει αυτών των γεγονότων, τότε θα ήταν μία άθεη υποκρισία. Μόνο ένας αληθινός φίλος τολμά να πει την αλήθεια. Εγώ είμαι φίλος σας!
Εισαγωγικά σας είπα ήδη, πόσο δύσκολο είναι για μένα, να βρω τα σωστά λόγια. Μην αισθάνεστε λοιπόν προσβεβλημένοι, επειδή δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση ,εκτός της πληροφόρησή σας.

* * * * * * * *


ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ


Είναι κακό το ότι γενικά η ανθρωπότητα έχει μία άνευ προηγουμένου εμπιστοσύνη στην επιστήμη. Αυτή η ανθρωπότητα κρίνει τα πάντα από την σκοπιά της επιστήμης. Αρκεί, εάν ένας καθηγητής πανεπιστημίου εξωτερικεύσει την προσωπική του γνώμη. Ο πληθυσμός αποφαίνεται περί αυτού - με την πιο καλή πίστη.
Για μία κυβέρνηση επιδεικνύεται μία σημαντική δυσπιστία.
Ένας επιστήμονας όμως απολαμβάνει την απόλυτη εμπιστοσύνη.
Με αυτό τον τρόπο είναι πάντα δυνατόν, να οδηγηθεί ο λαός πίσω από το φως. Όταν μία κυβέρνηση σκοπεύει σε κάτι, το οποίο δεν γίνεται αποδεκτό από τον λαό χωρίς δυσπιστία, τότε επικαλείται επιστημονικές γνώσεις, στατιστικές και διάσημα ονόματα. Αυτό είναι μία δοκιμασμένη διαδικασία.
Ποιος όμως εποπτεύει την επιστήμη;
Ο λαός αυτής της γης - δεν λέω λαοί, επειδή για μας υπάρχει μόνο ένας λαός επί αυτής της γης - δεν είναι τόσο εκπαιδευμένος, για να ελέγχει τα αποτελέσματα και τους ισχυρισμούς της επιστήμης.
ΚΑΛΗ ΠΙΣΤΗ: αυτοί αποδέχονται τα πάντα με καλή πίστη. Αυτό είναι αληθές. Με αυτό τον τρόπο είναι δυνατοί οι πόλεμοι σε κάθε στιγμή.
Εάν οι υπεύθυνοι του πεντάγωνου είχαν μία ιδέα, του τι βρίσκεται μπροστά τους μετά τον σωματικό θάνατο, θα κατατρόμαζαν και θα έπερναν πίσω τα ψέματά τους. Αυτοί γνωρίζουν, ότι εμείς αγρυπνούμε από πάνω τους! Αλλά επειδή εμείς δεν τους επιτιθέμεθα, πιστεύουν, ότι μπορούν ανεμπόδιστα να συνεχίσουν το παιχνίδι τους. Έχουμε πολύ υπομονή, αλλά αυτή η υπομονή κάποτε θα έχει ένα τέλος;
Οι επιστημονικές αποστολές προς το φεγγάρι είναι άξιες θαυμασμού, καθόσον γίνονται με μέσα, που δυσκολεύουν πολύ τέτοιου είδους αποστολές στο Σύμπαν. Μέχρι τώρα έχουμε συνοδεύσει όλες σας τις πτήσεις στο φεγγάρι. Αυτονόητα πρέπει εμείς να κρατάμε μία κάποια απόσταση, για να μην διακινδυνεύσουν οι αστροναύτες σας. Ευχαρίστως θα σας συναντούσαμε πάνω στον δορυφόρο. Αλλά αυτό δεν είναι εκτελέσιμο, επειδή τα διαστημόπλοιά μας είναι διαφορετικής κατασκευής.
Οι κύριες βαθμίδες της ανθρώπινης εξέλιξης είναι τελικά πολύ εύκολο να κατανοηθούν. Ο άνθρωπος δεν κατάγεται από τον πίθηκο, αλλά από την συνολική πανίδα και χλωρίδα στο Σύμπαν. Κάθε μορφή ζωής συνεισέφερε σε αυτό, να καταστήσει δυνατή την υψηλότερη δημιουργία, δηλ. τον άνθρωπο. Αυτή η εξέλιξη απαίτησε αιώνες. Η ομοιότητα με ένα πίθηκο είναι τόσο τυχαία, όσο η ομοιότητα με ένα βόδι, που έχει τα ίδια γεννητικά όργανα και του οποίου η τεκνοποιία είναι παρόμοια. Εδώ έχουμε ήδη ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από «καλή πίστη».
Ότι υποθέτει ένας επιστήμονας μέσα στην άγνοιά του, εγείρεται σαν επιστημονική γνώση.
Ο άνθρωπος μέσα στην εξέλιξή του έχει αφήσει ήδη πίσω του το ζωώδες. Ο εγκέφαλός του υπερέχει κάθε ζωικής μορφής.
Δεν ενδιαφέρει την επιστήμη καθόλου, ποια είναι η καταγωγή της ψυχής του ανθρώπου. Αλλά ακριβώς η ψυχή πρώτη κάνει τον άνθρωπο.
Στην εξέλιξη δεν έχουν τοποθετηθεί στον άνθρωπο καθόλου όρια.
Η πνευματική εξέλιξη με κανένα τρόπο δεν εξαρτάται από την δραστηριότητα του εγκεφάλου, αυτή πορεύεται επί ενός πνευματικού επιπέδου.
Όταν ο άνθρωπος πεθαίνει, δηλ. ελευθερώνεται από την ύλη, παραμένει πάντα ο κυρίως άνθρωπος. Στην αντίληψή του δεν αλλάζει τίποτα περισσότερο, από ότι αυτός δεν αισθάνεται πια την ύλη σαν μία στερεή ουσία.
Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν γι’ αυτόν συχνά πολλές δυνατότητες. Κερδίζει εν πρώτοις μία επισκόπηση πάνω στην πολύπτυχη ζωή του. Αναγνωρίζει την εξέλιξή του. Αυτό είναι όμως ένα είδος δικαστηρίου.
Στο ονομαζόμενον ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ δεν υπάρχει υποκρισία. Ο άνθρωπος είναι γυμνός όπως ποτέ πριν, δηλ. αναγνωρίζεται από τον καθένα, όπως πραγματικά είναι.
Όμως η ελευθερία δεν χαρίζεται, αλλά κερδίζεται. Όποιος δεν έχει εξελιχθεί αρκετά, ώστε να έχει την ελευθερία, αυτός πρέπει να υποστεί το αντίθετο. Μπορείτε να φανταστείτε, ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη, επειδή επί της γης είχε κάθε άνθρωπος κάπως περισσότερη ελευθερία. Όταν αυτή η κατάσταση με παρέα ομοφρόνων ψυχών γίνει πολύ δυσάρεστη, θυμάται ο άνθρωπος, ότι η ΠΡΟΣΕΥΧΗ μπορεί να βοηθήσει.
Όταν η πολλή προσευχή εισακουστεί, τότε ίσως ο άνθρωπος να τύχει της χάρης του ΘΕΟΥ. Ορίζεται για επανενσάρκωση και επιστρέφει στην γη με το ΚΑΡΜΑ του, όπως το λέτε. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναλαμβάνεται ατέλειωτα.
Όμως τι συμβαίνει με ένα προχωρημένο άνθρωπο; - Αυτός έρχεται μετά την αποσάρκωσή του σε μία βαθμίδα πνευματικής φώτισης, όπου βρίσκεται μαζί με ομόφρονες ανθρώπους. Αυτός μπορεί να διαθέσει τον εαυτό του για μία υπηρεσία προς την ανθρωπότητα. Μπορεί να μάθει πολλά και να χαίρεται στην ασύγκριτη ομορφιά και πολυπλοκότητα της θεϊκής δημιουργίας, που ξεπερνά κάθε γήινο. Τόσο απλή είναι η διδασκαλία. Τόσο τερατωδώς δύσκολο σας είναι, να πιστέψετε σε αυτό. Πολύ συχνά από παιδικής ηλικίας ακόμη σας έλεγαν ψέματα και σας παραπλανούσαν.
Οι πνευματικές διαστάσεις σε καμία περίπτωση δεν είναι για σας κλειστές. Μόνο που αυτές αγνοούνται ή κακολογούνται και γελοιοποιούνται . Όλοι οι λαοί της φύσης της γης έχουν εξακριβώσει αυτά τα πνευματικά επίπεδα. Γνωρίζουν την ύπαρξη τους. Πως αυτοί συμπεριφέρονται στο γεγονός αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Εν πάση περιπτώσει βασίζουν τις γνώσεις τους στην ΠΡΑΞΗ και στην ΕΜΠΕΙΡΙΑ.
Στην διάνοια ανήκει η ικανότητα λογικού συμπεράσματος φαινομενικών διαδικασιών, οι οποίες αυτές ακριβώς από την επιστήμη παρουσιάζονται σαν αίνιγμα. Τα πάντα, όσα η λογική δεν μπορεί να καταλάβει, όσα η σκέψη του ανθρώπου δεν μπορεί να συλλάβει , παραμένουν αινιγματικά. Η λέξη «αίνιγμα» δεν επιτρέπεται να υπάρχει μέσα στην επιστήμη το μόνο ίσως να είναι η έννοια «ΜΗ ΕΡΕΥΝΗΜΕΝΟ».

* * * * * * * *


ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ


Σε αυτόν τον πλανήτη υπάρχει ένας φόβος για το υπερδιανοητικό. Αυτό πάει τόσο μακριά, που μάλιστα και η επιστήμη δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι επιστήμονες καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, να μην πιστεύουν στην μαγεία. Εάν γνώριζαν, ποιο σημαντικό ρόλο παίζει η μαγεία μέσα στη φύση, θα έπρεπε να ντρέπονται.
Ο κίνδυνος έγκειται στο ότι η μαγεία πολύ εύκολα θα μπορούσε να οδηγήσει σε υψηλότερες γνώσεις και με αυτό στις θεϊκές περιοχές. Αυτό όμως δεν το επιθυμεί σε καμία περίπτωση η επιστήμη. Γι’ αυτό τοποθετεί ένα αόρατο φραγμό γύρω από την εμπειρική φυσική επιστήμη, που απομονώνει ό,τι έχει να κάνει με τον ΘΕΟ ή τα αόρατα πνευματικά όντα. Γι’ αυτούς τους λόγους απορρίπτει εμάς και τα μηνύματά μας. Τα διαστημόπλοιά μας τους φαίνονται πολύ μαγικά, πολύ υπερδιανοητικά και ως εκ τούτου πολύ μη πραγματικά. Επειδή η σκέψη εκείνων των ανθρώπων επηρεάζεται από την εποχή των σπουδών στις ακαδημίες και τα πανεπιστήμια, δεν είναι ικανοί, να απελευθερωθούν από κάποια θεωρήματα και προκαταλήψεις.
Η υπερφυσικότητα δεν είναι αφηρημένη, αλλά απαιτεί μόνο μία βαθύτερη περισυλλογή - μία μορφή διαλογισμού.
Η κατάργηση της βαρύτητας είναι εντελώς μόνο δυνατή με την βοήθεια της μαγείας. Όπως επίσης με τη μαγεία γίνεται η δύσκολη αλλαγή των πόλων στον κόσμο της αντιύλης. Εάν η μαγεία τίθεται σε αμφισβήτηση, τότε θα διαρκέσει πολύ, μέχρι εσείς να βρείτε τον αληθή λόγο της ύπαρξής σας.
Ακόμη και ο άνθρωπος είναι ένα αληθές θαύμα της μαγείας. Το τι μπορούν οι σκέψεις του, σας είναι άγνωστο. Η άρνηση αυτής της επιστήμης είναι σταθερό φρένο σε παλιούς σκοπούς και κατευθυντήριες γραμμές. Αυτό το παλαιό σκονισμένο πνεύμα μέσα στους ακαδημαϊκούς κύκλους πρέπει να καθαριστεί. Τεράστιες σπουδαίες γνώσεις περιμένουν την είσοδο τους στις αίθουσες διδασκαλίας των πανεπιστημίων.
Δεν μπορεί κανείς να αγνοεί έτσι απλά τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ. Όπως δεν επιτρέπεται να αγνοεί κανείς τον διάβολο. Οι δύο πνευματικές δυνάμεις στέκονται η μία απέναντι της άλλης. Και οι δύο αγωνίζονται για την κυριαρχία της γης.
Όποιος απορρίπτει την ύπαρξη του διαβόλου, σε αυτόν δεν βοηθάει η πίστη στον ΘΕΟ. Ο εχθρός βρίσκεται ανάμεσά σας και η δύναμή του είναι πελώρια. Τόσο μεγάλη, ώστε ο ίδιος ο ΘΕΟΣ, ο δημιουργός, πρέπει να κάνει τα πάντα για να τον αντιμετωπίζει.
Καταλαβαίνει πόσο αδύναμοι είστε εσείς έναντι αυτού. Όμως εάν εσείς αγνοείτε τον αρνητικό, ή εάν έστω και ελάχιστα τον συμπαθείτε, τότε είστε χαμένοι. Μόνο η μεγαλοψυχία του ΘΕΟΥ σας επιτρέπει να ξεκινάτε πάλι μία ζωή που δεν θα είναι όμως ποτέ ευκολότερη, αλλά πάντοτε δυσκολότερη.
Εσείς πρέπει να αποφεύγεται τις πολλές εικασίες επειδή εάν δεν σας είναι γνωστές οι βασικές γνώσεις της δημιουργίας, τότε θα έρχεστε πάντα σε λανθασμένα συμπεράσματα, που σας οδηγούν συνεχώς μακρύτερα από το σωστό δρόμο.
Η επιφυλακτικότητά μας δεν είναι εντελώς στα γούστα σας. Είστε φιλοπόλεμοι και εκδικητικοί. Αλλά εμείς δεν είμαστε.
Θα ήταν πολύ ωραίο για τους ηγέτες σας, εάν αυτοί μπορούσαν να μας εξουσιάσουν Αυτό το έχουν πολλές φορές προσπαθήσει άλλα δεν θα το καταφέρουν ποτέ. Έναντι μιας μαγικής υπεροχής αγωνίζεται η επιβουλή μάταια. Ζημιώνετε μόνο τους εαυτούς σας.
Η τεράστια εξαπλωμένες και βαθιά ριζωμένες θεωρίες πίστης του ΘΕΟΥ ή του ΧΡΙΣΤΟΥ, του Μωάμεθ και του Βούδα, βρίσκονται ενάντια της αλήθειας και των δικών μου λόγων.
Ο θάνατος είναι για σας ένα ταξίδι γεμάτο ερωτηματικά. Αυτό το ταξίδι προς το άγνωστο το χρωστάτε στις θρησκείες σας, οι οποίες δεν μπορούν να σας δώσουν καμία πληροφορία περί της πραγματικής σας διαμονής. Αλλά το ταξίδι δεν συναντά ερωτηματικά, αλλά ως επί το πλείστον το σκοτάδι. Αυτό δεν σημαίνει, ότι σε αυτό το σκοτάδι η συνείδηση έχει εξαλειφθεί. Αντιθέτως, είναι υπέρμετρα ξύπνια και δραστήρια.
Ο υλικός κόσμος, μέσα στον οποίο ζείτε, είναι μόνο ένα μικρό τμήμα της πραγματικής ύπαρξης. Μόνο ένα όγδοο - όπως σε ένα παγόβουνο - προεξέχει από τον πελώριο ωκεανό της δημιουργίας. Όμως το τι σκέψεις και κραδασμούς της μνήμης διαφυλάττονται στο Σύμπαν είναι για κάθε ανθρώπινη κατανόηση, ακόμη και για μας, αδιανόητο. Δεν πηγαίνει ποτέ κανένα γεγονός και καμία σκέψη, χαμένη. Όλα είναι τακτοποιημένα, σαν σε ένα τεράστιο αρχείο.
Έχετε σχεδόν για το σύνολο των ζωτικών κατευθυντηρίων γραμμών για την ανθρώπινη ζωή εντελώς εσφαλμένες απόψεις. Οι δήθεν εξυπνότεροι άνθρωποι αυτής της γης, έχουν την σταθερή πεποίθηση, ότι με τον θάνατο του ανθρώπου και την καταστροφή του εγκεφάλου, κάθε συνειδητότητα σταματά.
Αυτή η πεποίθηση κορυφώνεται στον παραλογισμό, ο οποίος με τίποτα δεν αποδεικνύεται, δηλ. στην υπόθεση, ότι η συνείδηση είναι συνδεδεμένη με την ύλη. Ότι μία συνείδηση μπορεί να υπάρχει χωρίς ύλη, αυτό το θεωρεί κανείς σαν αδύνατο. Έναντι αυτού υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμυρίων αποδείξεις για την μη υλική ύπαρξη συνείδησης, οι οποίες παρουσιάζονται σαν ψευδαίσθηση, φαντασίωση, αρρώστια, υστερία, αυταπάτη ή δεισιδαιμονία. Μία τέτοιου είδους ανοησία μας σοκάρει τόσο που με δυσκολία το ξεπερνάμε . Αυτό δεν είναι μόνο ανοησία, αλλά εσκεμμένη κακοήθεια άνευ προηγουμένου απέναντι στα θεία φαινόμενα τα οποία τελικά γι΄ αυτό υπάρχουν, για να σας δείχνουν την υψηλή αποστολή σας και τους κόσμους του σύμπαντος.
Αυτή η κληρονομημένη παραφροσύνη αυτού του είδους δεν μπορεί ποτέ να κάνει αυτή την Γη παράδεισο.

* * * * * * * *


ΠΡΟΫΠΑΡΞΗ


Πολλές εξελίξεις επί αυτής της γης δεν μπορούν να γίνουν όπως θα έπρεπε επειδή η πλειονότητα των ανθρώπων γνωρίζει πολύ λίγα για τους εαυτούς των. Ποιον ενδιαφέρει η προϋπαρξή του, δηλ. η ύπαρξη της ανθρώπινης ψυχής προ της τωρινής ενσάρκωσης;
Η ανάμνηση περί αυτού έχει εξαλειφθεί. Αυτό έχει τους λόγους του, επειδή η ανάμνηση σε μία προηγούμενη ζωή θα ήταν μόνο βάρος και εμπόδιο για την τωρινή ζωή του.
Παρόλο όμως που η ανάμνηση λείπει, ο άνθρωπος κατέχει ασυνείδητα διαισθητικά τμήματα κάποιων ιδιωμάτων του χαρακτήρα του, ταλέντα, εμπειρίες και άλλες ψυχικές ιδιομορφίες. Όλες αυτές οι ψυχικές ιδιότητες της προζωής του φτιάχνουν τον ατομικό άνθρωπο.
Αυτές οι ιδιότητες είναι ισχυρότερες από την κληρονομικότητα, που παίρνει από τους γονείς του. Μερικοί γονείς αναρωτιούνται: Πως γίνεται, το παιδί μας να είναι τόσο έκφυλο; Κανείς από εμάς δεν είναι έτσι όπως αυτό το παιδί, επειδή οι γονείς δεν γνωρίζουν τίποτα για μία πρότερη ζωή, που έχει τόσο αποφασιστικά διαμορφώσει τον άνθρωπο.
Κάθε άνθρωπος είναι αρχέτυπο. Είναι μία πλήρης παραγνώριση και ασέβεια προς την διανοητική φύση ΘΕΟΣ να υποθέτει κανείς, ότι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει την ικανότητα να φθάσει στην κατοχή του βραβείου Νόμπελ, το έχει αναπτύξει αυτό μέσα σε μία μόνο γήινη ανθρώπινη ζωή. Είναι τόσο απίστευτα παράλογο αυτό ώστε θα μπορούσε κανείς να αμφισβητήσει την ευφυΐα όλης της επιστήμης. Όμως παρατηρήστε καλύτερα τα παιδιά σας από την γέννησή τους! Όλα τα παιδιά δείχνουν ήδη ικανότητες, που δεν θα μπορούσαν ποτέ να κατορθωθούν σε λίγους μήνες, εάν οι εμπειρίες δεν προϋπήρχαν διαισθητικά. Κάθε άνθρωπος έρχεται σε ένα γνωστό του κόσμο, που είναι η προς αυτόν δεδομένη πατρίδα από χιλιετίες.
Γι’ αυτό τον λόγο δεν μπορεί να κατανοήσει κανείς, όταν εσείς διαχωρίζεστε μεταξύ σας με σύνορα, πολεμάτε και σφετερίζεστε δικαιώματα, τα οποία δεν σας ανήκουν. Εκείνοι οι λαοί, τους οποίους εσείς σήμερα άσπλαχνα πολεμάτε, σε αυτούς μπορεί σε λίγα χρόνια να ανήκετε οι ίδιοι. Εκείνες τις χώρες, που φθονείτε ή απαξιώνετε, μπορούν αύριο να έχουν προβλεφθεί σαν δικές σας νέες πατρίδες. Είναι αδιανόητο και μόνο το αποτέλεσμα μίας κακοήθους απαξίωσης των εσωτερικών και πνευματιστικών ερευνών. Δυστυχώς βρίσκομαι υπό πίεση χρόνου, και λυπούμαι γι’ αυτό, που δεν μπορώ περισσότερο να πληροφορήσω περί αυτού. Παρακαλώ μην ΠΑΡΑΜΕΛΕΙΤΕ αυτή την έρευνα και αποφύγετε την προσπάθεια, να ερμηνεύσετε διαφορετικά τα αποτελέσματα ή να μεροληπτείτε!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

Οι ασυνείδητες αρχετυπικές ιδιότητες είναι πάρα πολύ ισχυρές. Δεν πρόκειται για ιδιότητες, οι οποίες προέρχονται από την κληρονομιά από τους προγόνους σας δηλ. από άλλους ανθρώπους.
Η κληρονομιά αυτών των αρχετυπικών ιδιοτήτων είναι ατομική και ανήκει στους προγόνους σας που εσείς οι ίδιοι είσασταν κάποτε.
Ελπίζω, ότι με λίγα λόγια έχω εκφραστεί σαφώς. Λείπουν σημαντικές έννοιες, που δεν υπάρχουν στην γλώσσα σας.
Το σημαντικότερο φαινόμενο σε αυτό τον πλανήτη είναι ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Η διεξαγωγή πολέμου φθάνει πολλές χιλιετίες πίσω. Η διεξαγωγή πολέμου σε κάθε μορφή είναι ένα αρχετυπικό φαινόμενο.
Επειδή κάθε άνθρωπος έχει μία προηγούμενη ζωή, την οποία όμως δεν γνωρίζει ούτε διαισθάνεται και έχει έρθει σε επαφή ήδη από χιλιετίες με κάθε μορφή διεξαγωγής πολέμου. Η διεξαγωγή πολέμου έχει ασκήσει μονίμως σε όλες τις βιωμένες ζωές μία τεράστια επίδραση στον γήινο άνθρωπο. Έτσι έχει εκπαιδευτεί το ισχυρότερο από όλα αρχετυπικό ταλέντο στον άνθρωπο. Αυτό το φαινόμενο δείχνει ήδη το βρέφος και το μικρό παιδί εκδηλώνει την επιθυμία του για επίθεση και την θέληση προς καταστροφή.
Επειδή ο άνθρωπος ζει σε ένα πλανήτη εξαγνισμού, δεν φεύγει από αυτήν την γη εάν δεν αποβάλλει αυτή την κληρονομιά του . Πολύ λίγοι μόνο άνθρωποι κατορθώνουν, να απελευθερωθούν από αυτήν .
Με κάθε γενεά επιτείνεται αυτή η αποκτηθείσα σε πολλές μετενσαρκώσεις όρεξη για πόλεμο. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις νέες γνώσεις της επιστήμης παίρνει συνεχώς στα χέρια του ο άνθρωπος νέα μέσα, να φέρει σε πλήρη ισχύ την κληρονομηθείσα τάση για πόλεμο.
Η τεράστια απαξίωση των συνανθρώπων του δεν δημιουργείται σε μία γήινη ζωή, αλλά φθάνει πίσω μέχρι την εποχή του πρώτου ανθρώπου. Εδώ έχει μείνει στάσιμη η εξέλιξη της προσωπικότητας. Εδώ αποτυγχάνει ο άνθρωπος, που λόγω αυτής της επαναλαμβανόμενης συμπεριφοράς του δεν του αξίζει να λέγεται <άνθρωπος>.

ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΙΛΙΕΤΗΡΙΔΩΝ.

Εάν τα λάβει κανείς όλα αυτά υπόψη, τότε εξηγείται αυτή η διχόνοια μεταξύ των ανθρώπων αυτής της γης. Διαισθητικό μίσος έναντι των συνανθρώπων, έναντι του πλησίον. Αλλά επίσης ο φθόνος και η ζήλια είναι ιδιότητες που αποκτήθηκαν στις προηγούμενες ζωές και που δεν εξαλείφονται τόσο εύκολα.
Ο πόλεμος είναι ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Δεν μπορεί να συγχωρεθεί ούτε να δικαιολογηθεί. Κάθε τραγούδι ηρωισμού είναι ένα αχρείο ψέμα. Ονομάζω όλο αυτό μία κληρονομηθείσα φαυλότητα, που η ανθρωπότητα δεν συλλογίζεται καθόλου.
Τρομάζουμε για τις συνεχείς προετοιμασίες, που γίνονται για το σκότωμα των λαών. Σε αυτή την γη το σημαντικότερο είναι οι στρατοί.
Η βιομηχανία ασχολείται με υπερόπλα. Η επιστήμη ψάχνει για μέσα καταστροφής - χωρίς να λαμβάνει υπόψη τους νόμους «αιτία και δράση».
Ο αιτιολογικός νόμος της «αιτίας και δράσης» είναι πλήρως γνωστός στην επιστήμη. Αλλά όταν πρόκειται για ανθρωποκτονία, αυτή η επιστήμη δεν λαμβάνει τίποτα υπόψη. Είστε πραγματικά τόσο φοβερά ανόητοι, ώστε να πιστεύετε, ότι αυτός ο μη αναστρέψιμος φυσικός νόμος (θεϊκός νόμος) κάνει εξαιρέσεις, όταν πρόκειται για έναν «δήθεν αναπόφευκτο» πόλεμο; Ο λογαριασμός δεν καθυστερεί - και αυτός θα υποβληθεί χωρίς καθυστέρηση σε εκείνους τους εγκληματίες, που θα έρθουν αντιμέτωποι με το νόμο της δράσης.
Οι επιστημονικές γνώσεις επαρκούν για να γνωρίζει κανείς, ότι όλα υπόκεινται στον νόμο της αιτίας. Αλλά από την άποψη της ανθρώπινης ύπαρξης σε αυτή την γη πιστεύετε , ότι οι αιτίες δεν ισχύουν πια όταν το σώμα παρέρχεται, αποσυντίθεται. Κι αυτό συμβαίνει επειδή η επιστήμη δεν θέλει να γνωρίζει τίποτα για την αθάνατη ψυχή. Όμως κάθε άνθρωπος έχει λειτουργίες, οι οποίες αναμφισβήτητα υποδεικνύουν την ύπαρξη της ψυχής. Πως μπορεί κανείς τόσο ελαφρόμυαλα να αρνιέται να λάβει υπόψη του τέτοια σημαντικά πράγματα ?
Η γήινη επιστήμη υποθέτει συνεχώς ότι η ψυχή δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία λειτουργία του εγκεφάλου. Η αλήθεια είναι όμως το αντίθετο. Η ψυχή παράγει την συνείδηση του εγκέφαλου. Ο εγκέφαλος έχει αυτόνομες λειτουργίες, που εξυπηρετούν το πιλοτάρισμα του σώματος. Αυτές γίνονται αυτόματα, δηλ. ασυνείδητα. Αλλά επίσης και αυτές οι λειτουργίες μπορούν ακόμη να επηρεαστούν από την ψυχή.
Η συνείδηση του ανθρώπου είναι εν πρώτοις εξαρτημένη από τον προγραμματισμό της συνείδησης και ακολούθως από την διαισθητική, αρχετυπική ανάμνηση της προΰπαρξής της. Η ψυχολογία καταπιάνεται με υποθέσεις, που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια.
Επίσης η πίστη σε ένα ΘΕΟ, όπως κάθε πίστη σε μία υψηλότερη ύπαρξη και βαθμίδα υπόστασης, επηρεάζεται από την προΰπαρξη. Εάν λοιπόν ένας άνθρωπος που ζει σήμερα στην γη στις προηγούμενες ζωές του επηρεαζόταν συνεχώς από δόγματα της εκκλησίας, ιδίως, εάν κανείς απαιτούσε από αυτόν μία τέτοια υπακοή πίστης, τότε και πολύ αργότερα θα νιώθει ακόμη τα δυσάρεστα αποτελέσματα αυτής της εξαναγκαστικής υπακοής. Διαισθητικά, πλήρως λοιπόν ασυνείδητα, αλλά διαισθανόμενος, αρνείται ο γήινος άνθρωπος να αποδεχθεί μία καινούργια θρησκεία, μία εντελώς καινούργια γνώση πίστης. Αυτός δεν μπορεί να το εξηγήσει αυτό, αλλά εξανίστανται έναντι αυτού.
Επίσης τα απίστευτα βίαια και ωμά εγκλήματα, που διαπράχτηκαν από ανθρώπους, τους οποίους κανείς δεν θεωρεί ικανούς για τέτοιου είδους πράξεις, έχουν την αιτία τους και στην προΰπαρξη. Δεν είναι λοιπόν το επίπεδο, στο οποίο αυτοί μεγάλωσαν σε αυτή τη ζωή αλλά η δική τους από τους προϋπήρξαντες εαυτούς τους κληρονομούμενη τάση, να διαπράττουν τις απαίσιες πράξεις τους.
Δυστυχώς είναι πολύ ουσιώδες το ότι τις προηγούμενες ζωές τις ζήσατε με τόσο κακό τρόπο . Διαισθητικά επιβαρύνεται με αυτό ο ανθρώπινος πυρήνας του πνεύματος. Χωρίς να το ξέρει, ενεργεί και σκέπτεται ο άνθρωπος κατά ένα τρόπο, με τον οποίο έχει εξοικειωθεί σε πολλές προηγούμενες ζωές.
Από αυτήν την οικειότητα που του έχει γίνει προσφιλής δεν απαλλάσσεται τόσο εύκολα. Πρώτο βήμα: έλεγχο σκέψης!- μόνο μία τεράστια αναμόρφωσης σε πνευματικό επίπεδο μπορεί να τον βοηθήσει σε αυτό.
Η τάση μίσους προς τον άνθρωπο, προς την καταστροφή και τον φόνο έχει αναπτυχθεί τόσο ισχυρά, ώστε αυτός (ο άνθρωπος) αναζητά μάλιστα την ικανοποίηση αυτής της τάσης ακόμη και μέσω των παιχνιδιών και των σπορ.
Το αγώνισμα του μποξ είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Επίσης στην προζωή υπήρχαν παιχνίδια, τα οποία είχαν σαν αποτέλεσμα τον απόλυτο θάνατο. Μέσα στην ψυχή του ανθρώπου διατηρήθηκε αυτός ο σαδισμός και αναζητά δια περιστροφών μια δικλείδα.
Σε ότι ο άνθρωπος ο ίδιος δεν έχει πρόσβαση, θέλει τουλάχιστον να το απολαύσει δια περιστροφών. Αυτός θέλει να βλέπει φρικτούς φόνους στα φιλμ. Θέλει σε ασφαλείς πολυθρόνες να συμμετέχει στις φρικαλεότητες του πολέμου. Ικανοποιεί το προϊστορικό αίσθημα κεφιού με εικόνες και ήχους, με σενάρια και προ πάντων με την δόλια φαντασία του. Αυτές είναι οι αιτίες της οικτρής κατάστασης του κόσμου.
Εντούτοις φωνάζει η ανθρωπότητα για μία δίκαιη και διαρκή ειρήνη. Εκατομμύρια προσευχές ανεβαίνουν προς τον ουρανό. Εμείς κάνουμε τα πάντα για να γίνει δυνατή για σας αυτή την ειρήνη. Αλλά εμείς δεν μπορούμε να σας επιβάλλουμε δια της βίας την ειρήνη. Ειρήνη μπορείτε μόνο εσείς να διαμορφώσετε. Είναι δικό σας θέμα.
Σας βοηθούμε μέσω της αλήθειας, επειδή αυτός ο πλανήτης γη είναι ένας πλανήτης του ψεύδους. Το κράτος είναι έτοιμο να πει ψέματα, όταν υπόσχεται πλεονεκτήματα. Η θρησκεία σας εξαπατά – και η βιομηχανία το κάνει κυρίως, για να κερδίσει.
Αυτά είναι πράγματα, που τελικά θα έπρεπε να διδάσκουν οι εκκλησίες. Τι κάνουν όμως αυτές στην πραγματικότητα;
Έχουμε δυστυχώς παρατηρήσει, ότι ακριβώς οι εκπρόσωποι και φύλακες της εκκλησίας είναι κάθε άλλο παρά πρότυπα. Μάλιστα, αυτό είναι γεγονός, ότι στους ιερούς χώρους καπνίζουν και πίνουν,για πολλούς άλλους εκτροχιασμούς ας μην πει κανείς τίποτα.
Ο ΘΕΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ  ΘΡΗΣΚΕΙΑ!
Η ανόητη ανθρωποποίηση του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ πρέπει να τελειώσει κάποτε. Η ταυτοποίηση κάποιων ανθρώπων με τον ΘΕΟ πρέπει να σταματήσει. Η δημιουργία είναι ιερή.
Η νεολαία δεν θέλει πια την μωρία. Αυτή θέλει να έχει μία θρησκεία της αλήθειας. Που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο εκείνη η αλήθεια, που μπορεί να πιστευτεί και να τιμηθεί από την νεολαία;
Οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ παραπονούνται, ότι τόσο πολλοί άνθρωποι εγκαταλείπουν την κοινότητα. Είναι παράξενο αυτό ?
Όχι βέβαια, αλλά οι εκκλησίες είναι αυτές που επιτάχυναν μέσα στην ανοησία τους αυτή την εξόδος. Έχουν εισάγει μέσα στις εκκλησίες το αρνητικό του αρνητικού, ήθελαν να είναι «μοντέρνοι» και «σύγχρονοι», χωρίς να γνωρίζουν, ότι το ΜΟΝΤΕΡΝΟ και ΣΥΓΧΡΟΝΟ σκηνοθετείται από τον διάβολο.
Σε πολλές χώρες έκαναν οι εκκλησιαστικές αρχές ένα μεγάλο λάθος. Άφησαν να εκπέμπονται τα κηρύγματά τους μέσω της τηλεόρασης.
Με αυτό κατάφεραν ακριβώς το αντίθετο, δηλ. επέτειναν την άρνηση. Άφησε κανείς να ομιλούν οι χειρότεροι και πιο ανίκανοι ερμηνευτές, που μπορεί κανείς να σκεφτεί. Η επιτυχία είναι ανάλογη.
Η θεϊκή πίστη χρειάζεται τους καλύτερους και ικανότερους ερμηνευτές, που υπάρχουν στην γη, και κανένα τυφλά-πιστό σαρδανάπαλο. Στις εκκλησιαστικές αρχές λείπει παντελώς η απαραίτητη ενδοσκόπηση (παρατήρηση του εαυτού), χωρίς την οποία αυτές ποτέ δεν θα αναγνωρίσουν τα λάθη τους.
Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΝΑ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΟΘΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΠΙΣΤΗ.

* * * * * * * *


Ο ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΣΤΡΑ


Αυτή η ανθρωπότητα πρέπει δια πυρός και σιδήρου να φθάσει στο φως. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει ορισμένοι άνθρωποι προς εξαγνισμό, να γνωρίσουν τον πόνο αυτής της γης, δηλ. όχι μόνο ως προσωπική εμπειρία, αλλά επίσης να μάθουν να κατανοούν τον πόνο των συνανθρώπων τους.
Εν πρώτοις με τον κάθε μορφής πόνου έρχεται ο άνθρωπος σε θέση, να εκτιμά το πολύτιμο δώρο ΖΩΗ.
Ο τρόπος μεταβίβασης των μηνυμάτων σας είναι για μας κάτι φυσικό, για εσάς όμως φαίνεται μη φυσιολογικό. Όμως το σπουδαιότερο είναι βέβαια το περιεχόμενο αυτού του μηνύματος. Γι’ αυτό είναι αδιάφορο, με ποίο τρόπο έρχεται σε σας.
Η ισχυρογνωμοσύνη εμποδίζει κάθε πρόοδο λόγω της ισχυρογνωμοσύνης πεθαίνουν εκατομμύρια άνθρωποι.
Η ισχυρογνωμοσύνη είναι το χαρακτηριστικό ανθρώπου, που θέλει να έχει πάντα δίκιο.
Κάθε αδικία, που προκαλείται σε ένα άνθρωπο, είναι μία επίθεση εναντίον του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ο οποίος έχει δημιουργήσει τον άνθρωπο σαν την υψηλότερη συνειδητότητα μέσα στην πανίδα του ζωικού βασιλείου. Αλλά τόσο βαθιά δεν σκέπτονται οι άνθρωποι.
Λείπει η ηθική διδασκαλία στα σχολεία. Αντί αυτού διδάσκεται μία λανθασμένη φιλοσοφία. Σήμερα διαπαιδαγωγούνται τα παιδιά ήδη στην αντίσταση έναντι των ιερών διδασκαλιών και εμπειριών. Όταν όμως η αυθεντικότητα του δημιουργού υπονομεύεται, τότε επέρχεται κατά τον νόμο του αιτίου, η δράση. Αυτή η δράση ονομάζεται: ΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
Ο ΘΕΟΣ έχει θέσει ένα ΠΡΕΠΕΙ σε κάθε άνθρωπο. ΑΥΤΟΣ έχει τους νόμους του και όποιος αυτούς τραυματίζει ή περιφρονεί, τιμωρείται. Αυτό φαίνεται στα μάτια σας σαν ένας μη δημοκρατικός ΘΕΟΣ.
Ποιος όμως γνωρίζει τις εγκληματικές προδιαθέσεις σε ένα άνθρωπο; Μέσω μίας χωρίς όρια ανατροφής των παιδιών ελευθερώνονται αυτές οι προδιαθέσεις. Δεν μπορείτε να προβλέψετε πως θα επιδράσει αυτή η ελευθερία των κατώτατων ενστίκτων σε 20 ή 30 χρόνια.
ΟΤΑΝ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΔΕΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ.
Κάθε άνθρωπος χρειάζεται τον καθοδηγητή του, μία αυθεντία, την οποία αυτός πρέπει να υπακούει. Εάν δεν το κάνει αυτό, ζημιώνεται.
Η αυθεντία υπάρχει για να οδηγήσει τον προστατευόμενο σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Αυτή η ανθρωπότητα χρειάζεται ιδιαιτέρως μία αυθεντία, επειδή σε μεγάλο βαθμό έχει ανάγκη προστασίας, διότι είναι πνευματικά υποανάπτυκτη. Μία αυθεντία πρέπει όμως να είναι πρότυπο, άλλως δεν υπάρχει λόγος για μία αυθεντία, δηλ. πρέπει να είναι επάξια, για να απολαμβάνει εκτίμηση. Εδώ βρισκόμαστε στον κεντρικό πυρήνα της ανατροφής.
Εάν η αυθεντία δεν εκτιμάται και δεν αναγνωρίζεται, επίσης και οι διδασκαλίες και οι νόμοι της δεν λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.
Κάθε αυθεντία είναι κατά κάποια έννοια νομοθέτης. Επίσης και οι κανονισμοί ανήκουν στους νόμους. Αυτό αρχίζει από τους γονείς και σταματά στον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ. Αυτή η πραγματικότητα δεν μπορεί να αγνοηθεί. Αυτό είναι αδύνατο και οδηγεί μόνο στο χάος.
Ο αντίπαλος του ΘΕΟΥ έχει περιφρονήσει την αυθεντία του ΘΕΟΥ. Αυτό δημιούργησε την πτώση στο χάος του!
Όποιος δεν αναγνωρίζει την αυθεντία του ΘΕΟΥ, γι’ αυτόν δεν γίνονται διαφορετικά τα πράγματα και οδεύει προς το χάος. Ο ΘΕΟΣ είναι ιερός. Όποιος δεν αναγνωρίζει ΑΥΤΟΝ σαν αυθεντία, τότε γι’ αυτόν τίποτα δεν είναι ιερό. Δεν λαμβάνει πλέον τίποτα υπόψη του - και μόνο ο φόβος μπορεί να τον συγκρατήσει από κάτι.
Τα παιδιά και οι νέοι χρειάζονται το κύρος των γονέων και κηδεμόνων. Εάν είναι αυτοί θετικά πρότυπα, τότε γίνονται και τα παιδιά τους συνεργάσιμα .
Κανείς δεν μπορεί να αναθρέψει τα παιδιά του αφήνοντάς τα ελεύθερα επειδή σε αυτή την περίπτωση παραδέχεται ο ίδιος, ότι το κύρος του έχει χάσει το παιχνίδι και σαν πρότυπο απέτυχε.
Όταν ο προφήτης ΜΩΗΣΗΣ διδασκόταν περί τις έξι εβδομάδες σε ένα διαστημόπλοιό μας, δεν μπορούσε να καταλάβει σωστά τις εξηγήσεις μας. Η κατανόηση και η παιδεία του ήταν πλήρως ανεπαρκής γι’ αυτό. Παρόλα ταύτα του κάναμε σαφές, πόσο σημαντικό είναι το κύρος στη ζωή του ανθρώπου. Γι’ αυτό τον λόγο δεν είχαμε να αντιτάξουμε κάτι καλύτερο .όταν ο κυβερνήτης του διαστημοπλοίου θεωρήθηκε ΘΕΟΣ.
Ακολούθως επίσης πολλοί Σαντίνερ θεωρήθηκαν θεοί. Σε άλλη περίπτωση αυτό το δέος για τους θεούς αμέσως θα μεταστρεφόταν στο αντίθετο, και θα μας θεωρούσαν επικίνδυνους εχθρούς.
Με αυτό το παράδειγμα θέλω να κάνω σαφές, πόσο γρήγορα η ΕΚΤΙΜΗΣΗ της αυθεντίας μπορεί να μεταστραφεί σε μία φοβερή εχθρότητα. Το ίδιο παράδειγμα έχουν προ των οφθαλμών τους οι γήινοι άνθρωποι με τον ΧΡΙΣΤΟ.
Αρχικά ήταν για τους ανθρώπους ο μεγάλος δάσκαλος και άγιος, ο σωτήρας, αλλά μετά ξαφνικά - επειδή η θεότητά του αμφισβητήθηκε - το θανάσιμο μίσος.
ΜΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ, ΑΛΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
Τώρα εγώ αναλογίζομαι, εάν το ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑ είναι μία άξια ΑΥΘΕΝΤΙΑ ή ένας ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ;
Ολόκληρο το Σύμπαν δίνει πληροφορία περί αυτού. Η ασύλληπτη διάνοια της φύσης υπερβαίνει την σκέψη όλων των ανθρώπων με όλα τα βοηθητικά μέσα της επιστήμης και της τεχνολογίας τους. Αλλά μέσα στην φύση υπάρχει ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΡΦΙΑ και ΠΡΟΟΔΟΣ. Αυτά είναι εγγυητές της ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ, ακόμη κι αν αυτή δεν είναι συνδεδεμένη με ένα άνθρωπο, αλλά υπάρχει σαν μία άυλη συνείδηση.
Εάν αυτή η αυθεντία δεν αμφισβητείται, τότε λαμβάνονται σοβαρά υπόψη και ακολουθούνται οι νόμοι και οι κανονισμοί ΤΗΣ.
Κάθε εκτροχιασμός της φύσης είναι μία επίθεση του αντίχριστου κατά του ΘΕΟΥ όπως και οι λανθασμένες πράξεις της ανθρωπότητας. Ο ΘΕΟΣ είναι αλάνθαστος. ΑΥΤΟΣ είναι ο παιδαγωγός σας, και όχι δικτάτορας, είναι η υψηλότερη ΑΥΘΕΝΤΙΑ στο Σύμπαν.

* * * * * * * *


ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ


Η περιγραφή τα λέει όλα, δηλ. μη κόσμια λογοτεχνία. Παρά αυτή την σαφή διαπίστωση προσλαμβάνει η ακολασία τεράστια έκταση και μορφές. Η έλλειψη νοημοσύνης και η χαμηλή ηθική δείχνουν ένα γήινο πνευματικό επίπεδο, για το οποίο εμείς δεν βρίσκουμε λέξεις που να ταιριάζουν. Αυτό είναι εμπόριο με τα κατώτερα ένστικτα μίας οπισθοδρομικής ανθρωπότητας.
Οι λιγότεροι άνθρωποι γνωρίζουν, ότι αυτό μαζικό φαινόμενο ανήκει στην ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ - ΜΑΧΗ, δηλ. στην βίαιη αντιπαράθεση μεταξύ ΚΑΛΟΥ και ΚΑΚΟΥ. Ο διάβολος βρίσκει πλήρη υποστήριξη, επειδή ήδη έχει σαφώς αναγνωρίσει από την γένεση αυτής της ανθρωπότητας πάνω σε αυτό τον πλανήτη, ότι η ΑΓΑΠΗ είναι ο καλύτερος στόχος επίθεσης, για να καταστρέψει τους ανθρώπους, και έτσι να ολοκληρώσει την εκδίκησή του προς τον ΘΕΟ.
Η ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.
Όταν ο γήινος άνθρωπος δεν έχει ιδέα για τις τεράστιες πνευματικές δυνάμεις, που άρχουν αόρατα πάνω από αυτόν, δεν μπορεί να κατανοήσει τις μηχανορραφίες του αντίχριστου. Όπως ήδη ανάφερα, ο διάβολος δεν είναι καμία φιγούρα ενός παραμυθιού, καμία φανταστική ιδέα, αλλά μία συνειδητή αρνητικότητα ενός ισχυρού πνεύματος, του οποίου την αχρειότητα δεν μπορεί να φανταστεί κανένας άνθρωπος. Οι βλέψεις και η δύναμή του είναι τεράστιας επικινδυνότητας για την ανθρώπινη εξέλιξη.
Αυτή η επικίνδυνη πνευματική δύναμη, με πολλούς βοηθούς και καταπιεσμένους οπαδούς πασχίζει, να καταστρέψει αυτήν την προς εξαγνισμό ορισθείσα ανθρωπότητα. Δεν υπάρχει κανένας οίκτος και κανένα αίσθημα για ανθρωπιά. Η κυριαρχία του είναι χειρότερη από οποιαδήποτε ωμότητα στον κόσμο των ζώων. Δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση, διότι αυτή η αρνητικότητα είναι μοναδική στο μέγεθος και την επικινδυνότητα, όπως μοναδική στην πανουργία που έχει υποστεί εξευγένιση.
Αυτός ο ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ γνωρίζειι ακριβός, που υπάρχουν αδύνατα σημεία του ανθρώπου. Πορεύεται ένα γρήγορο ακαταπόνητο, εντελώς σίγουρο δρόμο, που τον φέρνει στην επιτυχία.
Ένα τέτοιο σημείο επίθεσης είναι η όλη περιοχή της σεξουαλικής αγάπης. Από την πορνεία μέσω της διαστροφής μέχρι την πορνογραφία έχει αυτός ένα εύκολο παιχνίδι.
Ποτέ άλλοτε δεν του έχει συμπαρασταθεί η ανθρωπότητα, τόσο όπως σήμερα , στην χρονική στιγμή της ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ - ΜΑΧΗΣ.
Άνθρωποι, που δεν έχουν τίποτα ιερό, που ούτε στον ΘΕΟ ούτε στον διάβολο πιστεύουν, που δεν έχουν ιδέα από αθανασία της ψυχής, κάνουν βρώμικο εμπόριο με την αγάπη που σύρεται στην λάσπη. Αυτό οδηγεί σε μία μόλυνση της ψυχής, που δεν μπορεί κανείς να περιγράψει. Μόνο μετά τον σωματικό θάνατο θα γίνει σαφές σε εκείνους τους ανθρώπους, τι έχουν διαπράξει.
Δεν είναι τόσο εύκολο να καθαριστεί το υποσυνείδητο του ανθρώπου αλλά αυτό καθορίζει την παραμονή στις πνευματικές σφαίρες.
Δεν έχω τίποτα έναντι της φυσικότητας, ακόμη και αν αυτή έχει σεξουαλικό χαρακτήρα. Ότι είναι φυσικό, δεν μπορεί να είναι ποτέ λάθος.
Αλλά η πορνογραφία δεν έχει τίποτα να κάνει με αυτή την φυσικότητα.
Η πορνογραφία είναι μία σκόπιμη μίανση της ανθρώπινης ψυχής, της ηθικής και της υγιούς αίσθησης.
Το κράτος έχει την ευθύνη για την παιδεία και ανατροφή του λαού του. Τι κάνουν οι κυβερνήσεις σε αυτά τα ζητήματα; Γνωρίζω επί τη βάσει των εξακριβώσεών μας, ότι οι ηγέτες αυτής της ανθρωπότητας τάσσονται με την πλευρά των αρνητικών.
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ τον ερωτικού συντρόφου καθορίζει το επίπεδο της ενσάρκωσης! Δεν είναι μόνο τα κληρονομούμενα βιολογικά γνωρίσματα. Τι όμως οφείλει να ενσαρκωθεί, εάν το πνευματικό επίπεδο είναι τόσο μολυσμένο;
Για να τα εξηγήσω όλα σωστά, θα έπρεπε να υπαγορεύσω ένα χοντρό βιβλίο. Δυστυχώς όμως μπορώ μόνο να δώσω μία συγκεντρωμένη βραχεία αναφορά. Σημαντική είναι η ερώτηση, εάν πιστεύει κανείς τις εξηγήσεις μου.
Για να εμποδίσουμε την καταστροφή αυτής της ανθρωπότητας, καταπονούμεθα με μεγάλα και επικίνδυνα ταξίδια. Γνωρίζω, ότι υπάρχουν άνθρωποι, που λένε, ότι τα μηνύματά μας είναι ΠΑΛΑΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ. Στρέφομαι προς αυτούς τους ανθρώπους με κατηγορηματικό τρόπο.
Όποιος αμφισβητεί την αλήθεια και την ισχύ αυτών των μηνυμάτων, ας διαβάσει την Αγία Γραφή, διότι τέτοιου είδους μηνύματα έχουν ήδη δοθεί προ πολλών χιλιετηρίδων γήινων χρόνων. Δυστυχώς δεν τα πήραν στα σοβαρά.
Η γένεση του ανθρώπου είναι το μεγαλύτερο φυσικό γεγονός, που υπάρχει σε όλο το Σύμπαν. Αυτή η δημιουργική πράξη σύρθηκε με απίστευτο τρόπο στην βρωμιά. Είναι ένα εντελώς ασφαλές σημάδι για μία κατάπτωση της γήινης ανθρωπότητας. Παρόλα ταύτα είμαι πεπεισμένος, ότι υπάρχουν ακόμη κάποιοι άνθρωποι στην γη, οι οποίοι έχουν πλήρη συνείδηση της ιερότητας και θα κάνουν τα πάντα, ενάντια σε αυτήν την αθλιότητα.
Εμείς οι ΣΑΝΤΊΝΕΡ περιμένουμε την πνευματική αλλαγή. Τα μηνύματά μας πρέπει να σας συγκινήσουν. Πρέπει να συλλογιστείτε!
Γνωρίζω, ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας αηδιάζει με την πορνογραφία Η πορνεία έχει φθάσει στα άκρα . Επειδή κάθε τι το φαύλο και χυδαίο παρουσιάζεται δημόσια, αυτό οδηγεί σε γενική αγανάκτηση και αηδία. Ως εκ τούτου είμαι πεπεισμένος, ότι αυτά τα παραδείγματα θα επιδράσουν στους λαούς. Θα γίνει ίσως γρήγορα αντιληπτό ότι η γήινη ανθρωπότητα δεν μπορεί με αυτόν τον τρόπο να πάει μπροστά
Στο μέλλον δεν θα υπάρχει πλέον κανένας πουριτανισμός, επειδή ως προς αυτό η μάζα είναι σεξουαλικά διαπαιδαγωγημένη .
ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΥΠΟΤΙΜΩΝΤΑΙ - ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΙΔΙΟΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΑΙΔΟΥΣ.
Δεν φαντάζεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό το αίσθημα της αιδούς, καθότι αυτό συμβάλλει στην αμοιβαία εκτίμηση. Δεν μπορεί κανείς να αγαπήσει μία γυναίκα χωρίς αίσθηματης λείπει το αίσθημα της αιδούς. Το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα.. Πόσο όμως σημαντική είναι η αγάπη στην συμβίωση δυο ανθρώπων, νομίζω πως το γνωρίζετε.
Οι επιστήμονες γνωρίζουν ήδη, ποιες σημαντικές διαδικασίες συμβαίνουν γ σε ένα γυναικείο σώμα. Που είναι ο σεβασμός για αυτό το θαυμάσιο γεγονός. Πιστεύετε, ότι η γέννηση δεν είναι κάτι το εξαιρετικά μεγαλοπρεπές φαινόμενο;
Μόνο μία φυσιολογική, υγιής συμβίωση μεταξύ των φύλων μπορεί να σώσει αυτή την γη από την παρακμή. Ο αυξανόμενος εκφυλισμός των νέων γενεών προειδοποιεί ήδη για ένα φοβερό μέλλον.

* * * * * * * *



ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ


Επειδή η γυναίκα για την πρόοδο της ανθρωπότητας παίζει ένα τόσο σημαντικό ρόλο, πρέπει να αναφερθώ στην χειραφέτηση. Κατά τις εξακριβώσεις μας αυτή η χειραφέτηση πήρε λανθασμένο δρόμο, που οτιδήποτε άλλο παρά πρόοδος είναι .Η η λέξη <ισονομία.> είναι άστοχη
Νομίζω πως ήδη έχετε καταλάβει ότι οι καλές προθέσεις ξεπέρασαν τον στόχο ..
Συνηγορώ, η γυναίκα επαγγελματικά όπως και ο άνδρας να έχει τις ίδιες δυνατότητες προόδου, όπως επίσης και στη πολιτική.
Ομοίως είμαι κατηγορηματικός κατά της μεροληψίας και καταπίεσης της γυναίκας. Όμως είμαι αντίθετος, όταν η γυναίκα ανταγωνίζεται τον άνδρα ή προσπαθεί να του πάρει κάποια θέση ή αξίωμα.
Στην Αμερική έχει διαπιστώνουμε αλλόκοτες καταστάσει.
Η «ισονομία» της γυναίκας έχει παρεξηγηθεί από τους περισσότερους ανθρώπους. Η λέξη «ισονομία (ίσα δικαιώματα)» δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί εδώ σαν εξομοίωση. Πολύ περισσότερο θα έπρεπε να μιλάμε για «κοινωνική εξίσωση», επειδή αυτό περιγράφει το θέμα σωστά.
Λάθος κατανοηθέντα δικαιώματα οδηγούν σε λάθος τρόπους ζωής και αναγκαστικά σε εκφυλισμό.
Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, επειδή το ορμονικό σύστημα του γυναικείου σώματος διαταράσσεται πλήρως. Τέτοιου είδους διαταραχές έχουν βαριές συνέπειες της γενικής υγείας. Η εκφύλιση οδηγεί πάντα σε αρνητικά φαινόμενα, που δεν γίνονται άμεσα ορατά. Με όλη την καλή θέληση για πρόοδο και την φιλοδοξία πρέπει η γυναίκα πάντα να φροντίζει να παραμένει «γυναίκα».
Η χειραφέτηση της γυναίκας είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, επειδή κακός ευνοούμε χειραφέτηση αυτή την αλλάζει τόσο έντονα, ώστε αυτή αποστερείται του βασικού προορισμού της.
Πρέπει να γνωρίζετε, ότι το ανθρώπινο σώμα, το φυσικό μέρος του ανθρώπου, γίνεται σύμφωνα με ένα πνευματικό μοντέλο. Η πληροφορία (DNA) για την κατασκευή του σώματος ορίζεται σύμφωνα με το αόρατο μοντέλο (αστρικό σώμα). Αυτό το μη αντιληπτό από εσάς πνευματικό σώμα δεν αποτελείται από ένα κενό ρευστό. Περιέχει μέχρι και το μικρότερο κύτταρο όλα τα όργανα του φυσικού σώματος του ανθρώπου. Δεν παίζει κανένα ρόλο εάν κάποια όργανα ασκούν διαφορετική λειτουργία στην πνευματική ζωή. Ο ΜΕΓΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ δημιούργησε μία μη ανατρέψιμη πανίδα και χλωρίδα σε όλο το Σύμπαν, για να κερδίσει εμπειρίες που τελικά οδηγήσαν στον ΑΝΘΡΩΠΟ. Σε αυτόν έχει επικεντρωθεί όλη η ζωή. Ιδιαιτέρως το αθάνατο πνευματικό σώμα υπόκειται συνεχώς σε μία διαρκή βελτίωση.
Η χειραφέτηση της γυναίκας μεταβάλλει το φυσικό σώμα κατά τέτοιο τρόπο, ώστε αυτό δεν συμπίπτει πλέον με το πνευματικό μοντέλο. Αυτό όμως μπορεί να έχει πολύ κακές συνέπειες για τον προορισμό της γυναίκας. Όταν τα γένη χάνουν τις χαρακτηριστικές τους διαφορές, τότε προοδευτικά χάνουν την δύναμη έλξης. Αυτό είναι τόσο αφύσικο, που δεν μπορεί να περιγραφεί με δικές σας λέξεις. Εάν δηλαδή η δύναμη έλξης μεταξύ ανδρός και γυναίκας χαθεί, τότε εξαφανίζεται επίσης κάθε σεβασμός και προ πάντων χάνεται η ιερή αγάπη. Με αυτό θέλω να πω, ότι μία χειραφετημένη γυναίκα δεν είναι πια αξιαγάπητη. Ότι όμως κανείς δεν αγαπά, του είναι αδιάφορο.
Ελπίζω να καταλαβαίνεται πόσο σημαντική είναι αυτή η παρατήρηση.
Κατά τους νόμους σας η χειραφέτηση είναι κάτι παρόμοιο όπως το τέλος της προστασίας του πατέρα, δηλ. της γονικής κηδεμονίας άρα μία απελευθέρωση σε μία προσωπική, μη προστατευόμενη ζωή.
Αυτή η τυπική διαπίστωση είναι πολύ σημαντική, επειδή βρίσκει εδώ πραγματικά πλήρη εφαρμογή.
Με την χειραφέτηση παραιτείται η γυναίκα οικειοθελώς από την προστασία και την υπευθυνότητα του ανδρός. Αφήνεται μόνη της. Αυτό δεν είναι καθόλου η θέληση του ΘΕΟΥ.
Δεν πρέπει όμως αυτό να σημαίνει, ότι την γυναίκα πρέπει να την μεταχειρίζονται όπως ένα ανήλικο παιδί. Αλλά ο άνδρας πρέπει να της αφαιρείς το βάρος της ευθύνης όταν πρόκειται για υπαρξιακά προβλήματα.
Σήμερα οι περισσότερες γυναίκες καταλαβαίνουν υπό τον όρο χειραφέτηση την απελευθέρωση από την εξάρτηση του ανδρός. Έτσι αυτές παραιτούνται από κάποια φυσικά δικαιώματα, που είναι πολύ πιο αξιόλογα και σημαντικά, από την ελευθερία της χειραφέτησης. Μάλιστα, αυτό φθάνει στο σημείο πηγαίνει ώστε αυτές να στερούνται το φυσικό δικαίωμα, να αγαπηθούν βαθια από τον σύντροφό τους.
Εάν η τεράστια διαφορά, που υπάρχει μεταξύ των φύλων ισοπεδωθεί ή εντελώς εξαλειφθεί, τι μένει λοιπόν πια πίσω; Με την εξάλειψη της θηλυκότητας είναι καταδικασμένη η γυναίκα στ0ν εκφυλισμό.
Η γυναίκα σαν υπεύθυνη μεταφορέας της ανθρώπινης ζωής κρύβει μέσα της το μεγαλύτερο μυστικό της δημιουργίας της φύσης. Ο άνθρωπος στέκεται πάντα με κάποιο δέος έναντι ενός μεγάλου μυστηρίου. Αλλά εάν αυτό το μυστήριο συρθεί στην βρωμιά, τότε μεταβάλλεται το δέος σε καταφρόνηση.
Σε κάθε περίπτωση βρίσκουμε ότι η χειραφέτηση της γυναίκας είναι ένα μεγάλο λάθος . Οι φεμινίστριες το βρίσκουν πάντα άδικο, όταν ο άνδρας έχει ηγετική θέση στην κοινωνία. Αλλά με την επιτευχθείσα απελευθέρωση της γυναίκας καταλύονται οι ηθικοί δεσμοί μεταξύ των φύλων. Για να εξισορροπήσουν αυτό το κακό, οι περισσότερες αυτών των γυναικών απαξιούν να λάβουν υπόψη όλους αυτούς τους φραγμούς να ώστε ικανοποιήσουν τις αισθήσεις και πόθους τους μέσα σε μία αχαλίνωτη ελευθερία.α
Η ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΣΤΕΙΟ, ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ
Θα ήταν καλύτερο, εάν κάποιος είχε υπενθυμίσει στον άνδρα τα ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ του. Στον άνδρα θα έπρεπε κανείς με όλη την αυστηρότητα του νόμου να κάνει σαφές, ότι η γυναίκα δεν είναι μία σκλάβα, αλλά ένα ανθρώπινο ον, που αξίζει την μεγαλύτερη εκτίμηση και την καθορισμένη από την φύση προστασία του ανδρός και της κοινωνίας.

* * * * * * * *


ΑΙΩΝΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ


Η αθάνατη συνείδηση του ανθρώπου είναι το σπουδαιότερο, το πολυπλοκότερο και πιο υπέροχο πράγμα που υπάρχει στο Σύμπαν. Η αθάνατη συνείδηση είναι ένα άμεσο συστατικό του ΘΕΟΥ. Η συνείδηση είναι μία συμπαντική διαδικασία τεράστιας έκτασης. Ήδη η απεριόριστη ταχύτητα της σκέψης επισκιάζει όλα τα άλλα.
Όσο όμως η επιστήμη επί αυτής της γης έχει πλήρως λανθασμένη ιδέα για την συνείδηση, η συνείδηση λαμβάνει λάθος πληροφορίες και οδηγείται στην πλάνη. Τα εξ’ αυτού εξαγόμενα λάθος συμπεράσματα οδηγούν σε λάθος ενέργειες. Προς τούτοις έρχεται η διαφορετικότητα των φυλών, που επηρεάζει σημαντικά την συνύπαρξη των γήινων ανθρώπων.
Η ειρηνική συμβίωση των λαών δεν μπορεί να εξασφαλιστεί μέσω γήινων νόμων. Η συνείδηση απαξιώνει να λάβει υπόψη αυτές τις κατευθυντήριες γραμμές. Ακόμη λιγότερο τυγχάνουν προσοχής θεϊκοί κανονισμοί και νόμοι, που προέρχονται από μία ιεραρχία στην οποία δεν πιστεύει κανείς.
Επίσης και εμείς οι ΣΑΝΤΙΝΕΡ έχουμε βιώσει στο πολύ μακρινό παρελθόν τέτοια κρίση και την ξεπεράσαμε. Η αιτία του αρνητικού τρόπου συμπεριφοράς ήταν η γενική άγνοια των διαδικασιών της συνείδησης και προ πάντων η αθεΐα.
Αυτή η κατάσταση κυριαρχεί δυστυχώς τώρα επί αυτής της γης.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΞΕΝΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.
Και εμείς οι ΣΑΝΤΙΝΕΡ είχαμε διεξάγει στο παρελθόν σφοδρούς πολέμους . Επειδή εμείς μπορέσαμε και βγήκαμε από αυτή την κατάσταση αισθανόμαστε υποχρεωμένοι, να σας βοηθήσουμε, επειδή βοηθώντας εσάς υποστηρίζουμε το έργο του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.
Μία συνείδηση μπορεί βέβαια να αποτύχει. Μπορεί να αρρωστήσει ή να έλθει σε πλήρη αταξία. Μία συνείδηση μπορεί να εκπέσει σε παραλογισμό. Ένας παράφρονας μπορεί να σκέπτεται , ότι όλα όσα κάνει, είναι λογικά, σωστά και υπεύθυνα. Ο μη παράφρονας όμως θα ισχυρίζεται το αντίθετο. Τι όμως γίνεται, όταν η πλειονότητα του γήινου πληθυσμού έχει εκπέσει σε ένα γενικό παραλογισμό, που δεν τον αναγνωρίζει και ως εκ τούτου τον θεωρεί σωστό και νοήμονα;
Τι γίνεται, όταν μία αδύναμη μικρή μειονότητα αναγνωρίζει αυτόν τον παραλογισμό, αλλά δεν μπορεί τίποτα να αλλάξει σε αυτό;
Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς οι ΣΑΝΤΙΝΕΡ τη γενική κατάσταση αυτής της γης.
Πριν να μπορέσει να καταπολεμηθεί αυτή η πνευματική μόλυνση (αρρώστια), πρέπει το ολιγότερο στους υπεύθυνους να υπάρχει η ετοιμότητα, να αφήσουν να βοηθηθούν.
Γνωρίζω πολύ καλά, ότι οι αναφερόμενες σε αυτό πεποιθήσεις μου δεν θα αντιμετωπιστούν με ενθουσιασμό. Αυτά που εκθέτονται δεν θα αρέσουν σε πολλούς υπεύθυνους ανθρώπους, επειδή η αλαζονεία είναι πολύ μεγάλη.
Από που αναγνωρίζει κανείς επί παραδείγματι το φέρσιμο ενός παράφρονα; - όσο αυτός κάνει άκακα αστεία, τον αφήνουν γελώντας στην ησυχία του. Αλλά όταν γίνει γενικά επικίνδυνος, ώστε να κτυπά δεξιά και αριστερά ή και ακόμη να σκοτώσει, τότε γνωμοδοτούν γι’ αυτόν, τον θεωρούν τρελό και τον απομονώνουν.
Τώρα σας ερωτώ, που βρίσκεται η διαφορά μίας παρανοϊκής πράξης ενός μόνο ανθρώπου από αυτό μιας ομάδας ή μίας κυβέρνησης.
Που βρίσκεται η διαφορά μεταξύ ενός προσώπου και ενός ολόκληρου λαού; Έχει το συνειδητό του από το οποίο προέρχεται μία αυτό που κάνει. Καταστροφικότερο γίνεταιι το πράγμα βέβαια , όταν πρόκειται για πολλές από αυτές τις άρρωστες συνειδήσεις. Αυτό ονομάζετε τότεπόλεμος.
Δεν υπάρχουν όρια για τον σαδισμό που προέρχεται από αυτή την πνευματική εξαθλίωση, και διαστροφή που δυσφημεί ολόκληρο τον πλανήτη.
Για αυτόν τον τεράστιο εκτροχιασμό της ανθρώπινης σκέψης πρέπει να υπάρχουν πολύ σημαντικοί λόγοι. Ασχοληθήκαμε πολύ εκτενώς με αυτό το πρόβλημα και διοργανώσαμε ένα είδος συνάντησης κορυφής. Σε αυτή την διάσκεψη καλέσαμε ι μέσω διαμεσιτικής πνευματικής τηλεπάθειας σημαντικούς οδηγούς από τις πνευματικές περιοχές. Και η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ήταν παρούσα. Διαπιστώσαμε τα ακόλουθα σημεία:
- Ο γήινος άνθρωπος, που έχει επανενσαρκωθεί προς εξαγνισμό σε αυτόν τον πλανήτη, δεν έχει βασικά στην διαδρομή χιλιετιών εξαγνιστεί καθόλου, αλλά κρατά τις στοιχειώδεις αρνητικές ιδιότητές του. Όμως έχει καταφέρει πολλά στους υλικούς τομείς. Η επιστήμη στις έρευνές της αποφεύγει τους πνευματικούς τομείς.
- Οι θρησκείες αυτής της γης αποδεικνύουν, ότι είναι τόσο απομακρυσμένες από την αλήθεια, ώστε σχεδόν όλος ο πληθυσμός της γης ζει μέσα στο άγχος και στην αναταραχή .
- Πνευματικές προσπάθειες για την αλήθεια όχι μόνο χλευάστηκαν, αλλά καταδιώχθηκαν κακόβουλα. Οι θρησκείες φιλοδοξούν να έχουν την απόλυτη εξουσία και την πάνω σε αυτή την ανθρωπότητα.
- Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πιστεύουν στην επιβίωση της ψυχής μετά τον θάνατο, αν και υπάρχουν σε αυτό τον κόσμο εκατομμύρια ενδείξεις και φαινόμενα, που θα έπρεπε να πείθουν γι’ αυτό τελικά.
- Ο άνθρωπος πιστεύει, ότι με τον θάνατο, όταν όλες οι αισθήσεις του έχουν καταστραφεί, δεν μπορεί πλέον να αντιληφθεί τίποτα. Δεν έχει λοιπόν ιδέα για τις δραστηριότητες των πνευματικών του αισθήσεων, όταν αυτές έχουν οριστικά λυθεί από το σώμα.
- Ο άνθρωπος πιστεύει, ότι με τον θάνατο η συνείδησή του είναι πλήρως εξαλειμμένη και κατεστραμμένη, έτσι ώστε δεν μπορεί ούτε να σκέφτεται ούτε να αντιλαμβάνεται.
Επί τη βάσει αυτών των λανθασμένων ιδεών δεν γνωρίζει τίποτα για την υπερπέραν ζωή, την οποία θεωρεί σαν καθαρή φαντασία.
Με αυτές τις πλάνες επιβαρυμένος ο γήινος άνθρωπος πιστεύει, ότι μετά τον θάνατό του όλες οι γνώσεις, εμπειρίες και επινοήσεις οριστικά ρευστοποιούνται.
- Ο άνθρωπος πιστεύει, ότι γι’ αυτό το λόγο αυτός ποτέ δε θα λογοδοτήσει για μία πράξη που διαπράχθηκε στην γη.
- Οι περισσότεροι των ανθρώπων δεν πιστεύουν σε μία επαναγέννηση στη γη, επειδή οι εκκλησίες εκφράζονται αντίθετα.
- Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν παίρνουν καμία απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις, γι’ αυτό δείχνουν μία πλήρη αδιαφορία . Πειθαρχούν στη γενικευμένη αντίληψη, την οποία αυτοί αποδέχονται.
- Ο άνθρωπος πιστεύει, ότι η επιστήμη σε όλα τα πράγματα έχει ερευνήσει την απόλυτη αλήθεια. Η εμπιστοσύνη στην επιστήμη προάγει την αλαζονεία.
- Ο άνθρωπος πιστεύει, ότι τα μέσα ενημέρωσης, όπως ο τύπος, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, έχουν υποχρέωση στην αλήθεια και αυτά που παρέχουν είναι αντικειμενικά.
Ο άνθρωπος πιστεύει, ότι αυτά που μαθαίνει στα σχολεία και πανεπιστήμια ισχύουν για όλα τα πράγματα, ακόμη κι αν αυτά ευρίσκονται πέραν της ύλης.
- Ο άνθρωπος πιστεύει, ότι αυτός μπορεί να κάνει, ότι θέλει, χωρίς ι τιμωρία, αρκεί να ξεφεύγει από τη γήινη δικαιοσύνη.
Η συνείδηση του ανθρώπου μπορεί μόνο να καταλάβει αυτό, που μετράται με τα μέτρα της γήινης εμπειρίας.
Η γήινη εμπειρία όμως δεν αρκεί για να κατανοήσει την απόλυτη ύπαρξη του ανθρώπου, επειδή αυτή είναι για κάθε άτομο αφάνταστης διάρκειας. Ο άνθρωπος επί αυτής της γης σε όλες τις ζωές του πάντα έρχεται αντιμέτωπος με την προσωρινότητα. Γι’ αυτό τον λόγο είναι το αξιόπιστο μέτρο του πάντα η προσωρινότητα.
Όμως το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ είναι μη προσωρινό, συνεπώς είναι επίσης η ανθρώπινη ψυχή μη προσωρινή, μη διαλυόμενη, μη υποκείμενη σε σήψη και θεϊκής φύσης και καταγωγής. Ο ΘΕΟΣ δημιούργησε τον άνθρωπο κατά την εικόνα ΤΟΥ.
Η μη προσωρινότητα του πνεύματος φαίνεται ήδη στην συνείδηση, η οποία περιέχει θραύσματα διαισθητικού είδους από πολλές προζωές. Ένας άνθρωπος ποτέ δεν θα ήξερε τι του γίνεται πάνω σε αυτή την τεχνολογικά και επιστημονικά, καθώς επίσης οικονομικά αναπτυσσόμενη γη, εάν δεν κατείχε τις διαισθητικές εμπειρίες από τις πολλές επανενσαρκώσεις, τις οποίες βλέπει κανείς στο παιδί
Από αυτή την ανθρωπότητα λείπει μόνο μία απλή πίστη: Ο άνθρωπος ζει επί αυτού του πλανήτη για εξαγνισμό. Εάν δεν έχει εξαγνιστεί, τότε επιστρέφει συνέχεια ξανά πίσω σε αυτό το σχολείο. Στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ περνά από εξέταση, εάν έχει κάτι μάθει επί πλέον ή όχι.

* * * * * * * *

ΕΠΙΛΟΓΟΣ


Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές επί αυτού του ανείπωτα ωραίου πλανήτη, τον οποίο εσείς με τον τρόπο συμπεριφοράς σας τόσο έχετε παραμορφώσει!
Ένα ελάχιστο λάθος στον σύμπαν μπορεί να οδηγήσει σε μία τεράστια καταστροφή. Ότι δεν συμβαίνει αυτό,είναι γιατί επαγρυπνά ο ΘΕΟΣ και η ιεραρχία Του.
Ένα ελάχιστο λάθος επί αυτής της γης, ακόμη στον τρόπο συμπεριφοράς του ανθρώπου, μπορεί να εκλύσει μία απίστευτη καταστροφή για την γη και για την ανθρωπότητα. Ένα τέτοιο λάθος είναι ήδη υπαρκτό και για να μην προκύψει καταστροφή, αγρυπνά ο ΘΕΟΣ και η ιεραρχία Του.
Το σφάλμα ευρίσκεται σε μία ΠΛΑΝΗ, η οποία οδηγεί παραπλανητικά τη συνολική σκέψη εκείνων των ανθρώπων, οι οποίοι έχουν ανειλημμένη την ευθύνη για το καλό και την υγεία και τον πόνο αυτής της ανθρωπότητας. Όποιος αναλαμβάνει μία τέτοια ευθύνη για ένα πλανήτη με την ανθρωπότητά του, αυτός πρέπει να του είναι ξεκάθαρο, ότι με αυτό αναλαμβάνει μία ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Όποιος δεν παίρνει στα σοβαρά αυτή την αποστολή ή την διακινδυνεύει, πρέπει να υποστεί τις συνέπειες, είτε το πιστεύει αυτό είτε όχι.
Το σφάλμα έγκειται στην επιμονή, να αμφισβητείτε μία ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, αν και το πνευματικό βασίλειο προσπαθεί με εκατομμύρια τρόπους να σας πείσει γι' αυτό Το γεγονός ότι όλες αυτές οι δύσκολες προσπάθειες ματαιώνονται, αποδίδεται στον αγώνα μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων ΚΑΛΟΥ και ΚΑΚΟΥ. Είναι πραγματικά αυτό το μικρό λάθος, που όμως έχει τεράστιες συνέπειες.
Όλοι οι πόλεμοι, το σύνολο των όπλων και η φρικτή ωμότητα του μαζικού φόνου, της λιμοκτονίας και των αρνητικών φαινομένων επί αυτής της γης, συνάπτονται μοναδικά και μόνο με αυτή την «λάθος σκέψη», για την οποία έχουν την ευθύνη η επιστήμη και οι εκκλησίες.
Αυτό το λάθος έχει επηρεάσει την προΰπαρξη του ανθρώπου και έχει εκπαιδεύσει την διαισθητική σκέψη από την προηγούμενη ζωή του ανθρώπου (με την αυξανόμενη υλική εξέλιξη σε αυτόν τον πλανήτη) σε μία άνευ παραδείγματος αρνητικότητα, η οποία προκαλεί αληθινή χαρά στον αντίπαλο του ΘΕΟΥ.
Μόνο αληθινοί φίλοι λένε την αλήθεια . Σαν ένας αληθινός φίλος δεν μπορούσα εγώ να το αποφύγω, να σας κατακρίνω. Συλλογιστείτε, ότι αυτή η αποστολή δεν είναι εύκολη.
Τώρα πρέπει εμείς να παραμερίσουμε μία τεράστια δυσκολία, δηλ. την μη κατανόηση για την ύπαρξή μας, για τα διαστημόπλοιά μας και για την αποστολή μας.
Μόνο όταν αυτός ο πάγος ξεπαγώσει, θα γνωριστούμε και θα κατανοηθούμε αμοιβαία καλύτερα. Όσο τα διαστημόπλοιά μας από τους λεγόμενους ειδικούς εξετάζονται μεροληπτικά και γελοιοποιούνται, θα εξακολουθεί να υπάρχει ακόμη μία απόσταση ανάμεσά μας.
Ήδη η ταχύτητα παίζει ένα μεγάλο ρόλο. Πιστεύετε ότι έχετε ένα μέτρο για την μέγιστη ταχύτητα: Αυτό είναι το φως. Αλλά αυτή είναι μία γήινη ιδέα, επειδή εσείς δεν έχετε βγει ακόμη έξω από τα γήινα μέτρα. Με την ταχύτητα του φωτός εμείς δεν θα μπορούσαμε να σας επισκεφτούμε. Αυτό θα ήταν αδύνατο.
Οι εμπειρίες μας είναι πολλές χιλιάδες χρόνια μπροστά από εσάς. Γιαυτό εμείς έχουμε επίσης μία εντελώς διαφορετική θρησκεία και καλύτερες γνώσεις και σχέσεις με τον ΘΕΟ και την ιεραρχία Του.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΣ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΛΑΣΦΗΜΗΣΕΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΠΙΣΤΗ, ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΠΙΣΤΗΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ’ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ .
Υπάρχουν μόνο πολύ λίγοι, που προσπαθούν, να μας κατανοήσουν. Αυτοί είναι από μας ευπρόσδεκτοι και δεν θα το μετανιώσουν. Όποιος πάρει στα σοβαρά τις διδασκαλίες μας, αυτός θα εξυψωθεί. Όποιος μας βλαστημά, θα πέσει χαμηλότερα
Ας υποθέσουμε, ότι εμείς θα επιχειρούσαμε μία μεγάλη προσγείωση, δηλ. μία εισβολή. Αυτό θα ήταν για πολλούς ανθρώπους πολύ ευπρόσδεκτο.
Αλλά αυτή η χρονική στιγμή δεν έφτασε ακόμη. Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Το εκλυόμενο σοκ, που θα πάθαινε όλη η ανθρωπότητα, θα ήταν πολύ μεγάλο. Και οι συνέπειες αυτές δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν . Κι αυτός είναι ο λόγος που εμείς θα χρειασθούμε περισσότερο χρόνο και υπομονή. Εμείς έχουμε ανάγκη για την αποστολή μας μία καλή προετοιμασία. Η κατανόηση για αυτή την αποστολή πρέπει σιγά - σιγά να σας φθάσει. Οι διδασκαλίες μας πρέπει σιγά - σιγά να ακουστούν..
ΟΤΑΝ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΗ, ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.
Επίσης προ μερικών ετών είχαμε σκεφτεί, ότι θα μπορούσαμε να καλυτερέψουμε την κατάσταση σε αυτή την γη. Αλλά δυστυχώς η αρνητικότητα ήταν μεγαλύτερη από ότι είχαμε υποθέσει. Η επιθυμία των ηγετών για αγώνα είναι απερίγραπτη, ακόμη κι αν αυτοί λένε πολλά για την ειρήνη.
ΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΕΙΡΗΝΗ. Γιαυτό πρέπει πρώτα να απομακρυνθούν οι λανθασμένες γνώσεις, υποθέσεις και ορισμοί. Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΛΑΝΕΣ. Μικρές αιτίες μπορούν να έχουν στην συνέχεια μεγάλες επιδράσεις.
ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ.
Η επιστήμη αποφεύγει την λέξη ΘΕΟΣ. Οι ηγέτες της ανθρωπότητας αποφεύγουν αυτήν την περιγραφή. Η σχολική γνώση δεν ασχολείται με το θέμα αυτό. Πνευματικοί διδάσκαλοι δεν αναγνωρίζονται, επειδή αυτοί ομιλούν περί του ΘΕΟΥ. Σας ερωτώ: «Τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί, που τρομάζουν από την λέξη 'Θεός'»; Σκεφτείτε μόνο για λίγο το Σύμπαν. Δεν πρέπει αυτή η σκέψη να οδηγεί κατ’ ανάγκη στο ΣΕΒΑΣΜΟ; Το τεράστιο μέγεθος της ύπαρξης, της ζωής, των νόμων και του αόρατου είναι ένας επαρκής λόγος να πέσετε στα γόνατα και να προσκυνήσετε όλα αυτά τα πράγματα. Σε όλα αυτά τα φαινόμενα εκδηλώνεται η απίστευτη μεγαλειότητα μίας σκεπτόμενης δύναμης, που μόνο το ΚΑΛΟ θέλει, ακόμη και όταν ο άνθρωπος είναι κακός και δεν θέλει να καταλάβει.

ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ


Δικός σας, ΑSHTAR SHERAN.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...