Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ελέγχουμε Τις Αλλαγές?
Ζούμε σε ένα σύμπαν όπου η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Κάποιες από τις αλλαγές είναι προβλέψιμες. Το Καλοκαίρι δίνει την θέση του στο Φθινόπωρο, αυτό στο Χειμώνα και αυτός στην Άνοιξη και ξανά απ’ την αρχή. Το Φεγγάρι δίνει την θέση του στον Ήλιο και αντίστροφα. Υπάρχουν όμως και αλλαγές που δεν είναι τόσο προβλέψιμες. Κάποιος κερδίζει στο λόττο και γίνεται ξαφνικά εκατομμυριούχος. Ένας συγγενής που δεν τον είδατε ποτέ φεύγει και σας αφήνει ένα σπίτι στην θάλασσα. Η εφορία κάνει ένα λάθος και σας επιστρέφει 3000e. Ένα αεροπλάνο πέφτει στους Δίδυμους Πύργους και ο κόσμος αλλάζει μια για πάντα. Σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου βιώνουμε μια αλλαγή αμετάκλητη χωρίς να την έχουμε προκαλέσει και αυτό μας κάνει να νοιώθουμε ανίσχυροι. Μπορεί ακόμα και να πιστέψουμε ότι η ζωή μας κυβερνά αντί να έχουμε εμείς τον έλεγχο της ζωής μας. Αισθανόμαστε ότι το σύμπαν αποφασίζει για λογαριασμό μας. Εκτός από το γεγονός ότι αυτό δεν μας αρέσει καθόλου μερικές φορές, μας δημιουργεί μεγάλη αμηχανία και ανασφάλεια.


Έχουμε Την Δυνατότητα Του Ελέγχου
Αυτό που μπορώ να σας βεβαιώσω με απόλυτη σιγουριά είναι ότι μπορείτε αν θέλετε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο στην ζωή σας και σε οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε. Ένα εξαιρετικά δυνατό εργαλείο για να αποκτήσετε αυτό τον έλεγχο είναι η δύναμη των Θετικών Δηλώσεων. Οι θετικές Δηλώσεις σας παρέχουν την πολύτιμη δυνατότητα να προγραμματίσετε την διάνοια σας στην επιτυχία και να αποκτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Ο Νόμος Της Έλξης
Όλοι λειτουργούμε με μια απεριόριστη δύναμη. Όλοι πορευόμαστε βάση φυσικών νόμων. Τους φυσικούς νόμους του σύμπαντος που είναι τόσο ακριβείς, ώστε πλέον δεν δυσκολευόμαστε ούτε σε διαστημικά ταξίδια ούτε στην χρονομέτρηση μιας προσγείωσης τους με ακρίβεια κλάσματος του δευτερολέπτου. Όπου και αν βρισκόμαστε σε ολόκληρο τον πλανήτη λειτουργούμε όλοι με μια δύναμη. Με ένα νόμο. Τον νόμο της Έλξης. Ότι και αν έρχεται στην ζωή σας είναι γιατί εσείς το προκαλέσατε και το προκαλείτε μέσω των σκέψεων και των εικόνων που έχετε στο μυαλό σας. Η ζωή σας είναι αυτό που σκέφτεστε. Αυτό που υπάρχει στο μυαλό σας αυτό προσελκύετε. Δεν έχει καμία απολύτως σημασία αν συμφωνείτε ή όχι ο νόμος της δημιουργεί το σύνολο των εμπειριών σας Εσείς είστε αυτοί που θέτετε σε λειτουργία το νόμο της Έλξης και το κάνετε με τις σκέψεις σας.

Η Δύναμη Της Σκέψης
Έχω δει ανθρώπους να βρίσκουν καινούργια δουλειά, σπίτι, αυτοκίνητο, καριέρα, φιλίες, σχέσεις, να αλλάζουν στάση ζωής. Πάρα πολλοί άνθρωποι -μαζί με αυτούς και εγώ- βρήκαν εσωτερική γαλήνη, δυνάμωσαν σωματικά και πνευματικά, απέκτησαν ακλόνητη αυτοπεποίθηση βαθύτερη πνευματική ενότητα με το σύμπαν και ένα σκοπό στην ζωή τους. Οι θετικές δηλώσεις είναι ένα εργαλείο για να κατευθύνετε την σκέψη σας σε αυτό που θέλετε να πετύχετε. Μετά από πολλά χρόνια που τις διδάσκω ανακάλυψα ότι οι άνθρωποι δυσκολεύονται να χρησιμοποιήσουν τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσουν σωστά την θετική δήλωση που θα τους βοηθήσει να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Θα σας δώσω μερικές γενικές θετικές δηλώσεις.Πειραματιστείτε μαζί τους νιώστε τον μαγνητισμό τους καθώς σας συνδέουν με την κοσμική δύναμη και ενέργεια.

Πρόθεση
Τα πάντα ξεκινάνε με την πρόθεση να αλλάξουμε, να αφαιρέσουμε, να προσθέσουμε, να αφήσουμε πίσω μας. Οι προθέσεις κάνουν την αρχή της αλλαγής σε κάθε πλευρά της ζωής σας. Οι προθέσεις και οι σκέψεις που τριγυρίζουν στο κεφάλι σας σάς έχουν κάνει αυτό που είστε και αυτές οι σκέψεις θα σας κάνουν ότι θα είστε από δω και πέρα. Θυμηθείτε Είμαστε Ότι Σκεφτόμαστε! Ότι σκεφτόμαστε απλώνετε στο χώρο γύρω μας! Νιώθουμε ότι σκεφτόμαστε! Δημιουργούμε ότι σκεφτόμαστε! Όταν η επίγνωση μεγαλώνει προσελκύουμε προς εμάς αυτά που σκεφτόμαστε!

Η Λέξη Είναι Δημιουργία
Μια λέξη δεν είναι μόνο ένας ήχος ή ένα γραπτό σύμβολοΗ λέξη έχει δύναμη. Η δύναμη που έχεις να εκφράζεσαι να επικοινωνείς να σκέφτεσαι και κατά συνέπεια να δημιουργείς τα γεγονότα της ζωής σου. Οι λέξεις έχουν κινητήρια δύναμη! Μπορούν να μας φτιάξουν την διάθεση, να μας εμπνέουν, να δίνουν κουράγιο, να μας κάνουν να κλάψουμε, να γελάσουμε, να προχωρήσουμε στην ζωή μας και πολλά - πολλά ακόμη. Όταν αποκτάμε επίγνωση και προσέχουμε τον διάλογο που κάνουμε με τον εαυτό μας και τις λέξεις που χρησιμοποιούμε θα δούμε πως αλλάζει η διάθεση μας προκαλώντας έτσι αλλαγές στην ποιότητα της ζωής μας.

ΤΟ Σώμα Και Οι Λέξεις
Νόμος του σύμπαντος είναι πως ότι σκεφτόμαστε μέσα μας καθρεφτίζεται και έξω με άμεση επίδραση στο σώμα μας. Το σώμα μας δεν γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα σε κάτι πραγματικό και κάτι φανταστικό. Το σώμα μας ανταποκρίνεται σε ότι εμείς πιστεύουμε ότι είναι πραγματικό. Σκεφτείτε ένα λεμόνι και την μοναδική χαρακτηριστική ξινή γεύση του. Αμέσως το στόμα σας ανταποκρίνεται στην σκέψη και νοιώθετε την ξινή γεύση του λεμονιού χωρίς να υπάρχει κανένα λεμόνι εκεί κοντά. Σκεφτείτε κάτι πολύ ευχάριστο και δείτε πως αντιδρά το σώμα σαςανεξάρτητα αν είστε ή όχι στην θάλασσα σκεφτείτε την μυρίστε την και δείτε πως νοιώθετε? Ο φόβος για παράδειγμα είναι απλώς μια σκέψη που προκαλεί μια σωματική αντίδραση όμως με τις κατάλληλες σκέψεις μπορείτε να τον εξαφανίσετε. Οι λέξεις και η επιτυχημένη χρήση τους μας φέρνουν πιο κοντά στην επιτυχία ή καταστρέφουν τα πάντα γύρω μας.
Ο θετικός διάλογος με τον εαυτό μας απελευθερώνει ενδορφίνες και σεροτονίνη στον εγκέφαλο μας οι οποίες στην συνέχεια κυκλοφορούν σε ολόκληρο στο σώμα μας και μας κάνουν να νοιώθουμε όμορφα. Αυτοί οι νευροδιαβιβαστές παύουν να εκκρίνονται όταν κάνουμε αρνητικό διάλογο.

Πέντε Προϋποθέσεις
Οι θετικές δηλώσεις είναι θετικά φορτισμένες λέξεις που λέμε στο εαυτό μας, για είναι αποτελεσματικές όμως πρέπει να διακρίνετε από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά. Να είναι θετικές και γενικότερα να έχουν θετική κατεύθυνση. Να τις λέτε με πάθος ,ξέρετε η ζωή είναι ή πάθος ή τίποτα απολύτως --να μην τα ξαναλέμε-? Να λέγονται στον παρόντα χρόνο και σε κανένα άλλο. Σαν να συμβαίνουν και να ισχύουν εδώ και τώρα. Να είναι εφικτές και να τις πιστεύετε. Δηλ. αν είστε εκατό κιλά μην δηλώνετε πως θέλετε να γίνετε ακροβάτης. Αλλά πάλι αν το πιστεύετε εσείς ε τι να πω και ‘γω? Να έχει προσωπικό χαρακτήρα. Να είναι προσωπική, να σας πω δεν μπορούμε να αλλάξουμε κανέναν άλλο. Μην κάνετε δήλωση του στυλ «να μην ξενοκοιτάει ο Νίκος» δεν θα έχει καμία επιτυχία.

Προσωπική Και Επαγγελματική Συμβούλευση
31 Ημέρες -11 Επαναλήψεις
Οι θετικές δηλώσεις είναι θετικά φορτισμένες λέξεις που λέμε στο εαυτό μας συνεχώς . Αν αυτές τις θετικές δηλώσεις τις γράφετε 11 φορές την ημέρα για 31 συνεχόμενες ημέρες θα δείτε να γίνονται θεαματικές αλλαγές σε ότι έχετε επιλέξει. Οι θετικές δηλώσεις λειτουργούν με επανάληψη, για να τις κάνετε κτήμα σας πρέπει να τις γράφετε και να τις επαναλαμβάνετε. Η αλλαγή προκύπτει μέσα σε 31 ημέρες επαναλαμβάνοντας και γράφοντας την δήλωση σας 11 φορές καθημερινά. Όταν λέμε 31 ημέρες εννοούμε 31 συνεχόμενες ημέρες. Ενώ μπορεί να χρειαστείτε συνεχόμενες 31 ημέρες για να πουλήσετε το σπίτι σας η το αυτοκίνητο σας για να αλλάξετε την διάθεσή σας και να είστε χαρούμενοι καθημερινά χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά. Γράψτε καθημερινά την θετική σας δήλωση και δείτε τι θα γίνει? Όχι μόνο να την γράφετε αλλά και να την λέτε κατά την διάρκεια της ημέρας , τραγουδιστά, κάντε την τραγούδι και τραγουδήστε.

Θετικές δηλώσεις για ευτυχισμένη ημέρα
Κάθε μέρα νοιώθω γαλήνη και ευτυχία
Όλα έρχονται σε μένα εύκολα άνετα και ξεκούραστα
Και σήμερα ακτινοβολώ αγάπη και ευτυχία
Η ζωή μου είναι τέλεια και είμαι ο απόλυτος κύριός της
Όσο περισσότερο αγαπώ τον εαυτό μου τόσο περισσότερο με αγαπούν
Η σχέση μου με τον…την…κάθε μέρα γίνετε καλύτερη πιο ευτυχισμένη.
Επικοινωνώ πάντα αποτελεσματικά και καθαρά.
Βρίσκομαι πάντα στο σωστό μέρος την σωστή στιγμή
Απασχολούμε κάθε φορά με την κατάλληλη για μένα δραστηριότητα
Καθημερινά τα έσοδα μου αυξάνονται με ταχύτητα.
Αμέτρητα πλούτη εισρέουν εύκολα τώρα στην ζωή μου
Απολαμβάνω ότι κάνω με χαρά και ενθουσιασμό
Νοιώθω ευτυχία που είμαι ζωντανή και γεμάτη χαρά και υγεία
Το φως μέσα μου δημιουργεί θαύματα στην ζωή μου κάθε στιγμή.
Έχω απέραντη δημιουργική δύναμη που ευθυγραμμίζεται με το σύμπαν
Είμαι συγχρονισμένη με το θεϊκό σχέδιο της ζωής μου

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και θα βρείτε πολλές θετικές δηλώσεις που θα ανταποκρίνονται σε αυτά που θέλετε να αλλάξετε. Οι δηλώσεις αποκτούν μεγαλύτερη δύναμη και ισχύ όταν περιλαμβάνουν αναφορές σε πνευματικές πηγές. Όπως «θεϊκή δύναμη» «το φως μέσα μου» ή «πνευματική καθοδήγηση» κλπ.

Δώρο Στον Εαυτό Σας
Κάντε ένα δώρο σε εσάς σας, Γράψτε ή τραγουδήστε τις θετικές δηλώσεις Αφήστε το μυαλό σας να φλυαρεί αυτές τις δηλώσεις καθημερινά Και φέρτε στην ζωή σας την ευτυχία ευημερία και την αφθονία που επιθυμείτε.

Πηγή http://theodosiabusiness.blogspot.com/2008/05/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...